Chata v horách přehled

Chata v horách
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533897/bmid_chata-v-horach-65eabb2f7e30c.png 4 181 181

Bílá idylka? Vždyť ve tmě a závějích může vraždit kdokoli Topher St. Clair-Bridges, šéf londýnského start-upu Snoop, se rozhodl uspořádat týdenní teambuilding pro deset loajálních zaměstnanců. Aktuální trendy velí, že zatáhnout účet za posezení v hospodě dávno nestačí. Luxusní lyžařský výlet do francouzských Alp, spojený s relaxací v panenské horské přírodě, ale nečekaně naruší spoluzakladatelka společnosti Eva van den Bergová, která do uvolněné atmosféry vnese nádech neodbytné pracovní záležitosti. Bílá idylka je v tahu. A jakmile hosty horské chaty odřízne od zbytku světa a elektřiny lavina, jdou veškeré řevnivosti i ponorkové nálady stranou. Nebo že by ne? Stmelování týmu se mění ve smrtící past, v níž umírá jeden za druhým... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: audiokniha , OneHotBook
Originální název:

One by One , 2020


Interpreti: Tereza Císařová , Zuzana Ščerbová , Jakub Koudela
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chata v horách. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (60)

soupik2012
28.05.2024 audiokniha 5 z 5

Paní Warburtonová, mě zatím nikdy nezklamala a to navzory faktu, že je hodnocení jejích knih, poměrně nízké. Literárně to nikdy není nějaké převratné dílo. Zápletka je jednoduchá a ani pachatele není většinou příliš těžké uhodnout. Ale málo kdo umí tak mistrně vytvořit tíživou atmosféru příběhu. Mně její tvorba dost připomíná způsob, jakým píše pan Jozef Karika. Audioknihu lze označit také za vydařenou. I když jsem příliš nepochopila, proč byla zvolena vícehlasá četba, když mají paní Tereza Císařová a Zuzana Ščerbová, tak podobné zabarvení hlasu. A pan Jakub Koudela zase pouze epizodní roli.

VasnivaCtenarka
20.05.2024 4 z 5

HODNOCENÍ AUDIOKNIHY:
Chata v horách od autorky Ruth Ware nabízí příjemnou, velmi dobře propracovanou detektivku, která vás krásně vtáhne ať už si ji budete číst nebo jako já poslouchat.

Zpočátku jsem se trošku ztrácela v postavách, ale po čase si to sedlo a pak už jsem si poslech jen a jen užívala.

Interpretky Tereza Císařová a Zuzana Ščerbová podaly skvělý výkon, ale musím se přiznat, že občas se mi jejich hlasy zdály tak podobné, že jsem ani rozdíl nepoznala. Přesto se obě poslouchaly velmi, velmi dobře. V audioknize jsme mohly slyšet ještě hlas Jakuba Koudely, ale ten se v příběhu vyskytnul jen krátce. Přesto však nezapomenutelně.

Autorka svůj příběh velmi dobře promyslela. To mne opravdu velmi potěšilo. Všechno do sebe tak krásně zapadalo! I vraha jsem si tipla dobře. Ten mi přišel trošku do oka bijící, ale ostatní, kteří se mnou knihu četli/poslouchali si tipovali někoho jiného. Hádání vraha bylo zábavné!

Tento detektivní thriller měl zkrátka skvělou atmosféru! A byl opravdu velmi dobře ukončen – tím mám na mysli, že po dočtení nevisely žádné otázky. Autorka si dala opravdu tu práci, aby vše dotáhla.

Celý poslech trval 11 hodin a 38 minut. Nakladatelství OneHotBook zkrátka umí!

Chatu v horách vám za sebe mohu jednoznačně doporučit!


L.Helena
28.04.2024 4 z 5

Kniha se mi líbila, čtivá, zajímavé prostředí, téměř pořád se něco děje. Párkrát mi sice přišlo jednání některé z postav trochu nelogické, ale pokud by se zachovaly jinak, tak by se zase děj nemohl ubírat tím směrem, jaký autorka potřebovala. Celkově ale hodnotím jako jednu z těch lepších, co jsem od ní zatím četla.

všechny komentáře

Související novinky (3)

7 vánočních tipů pro natěšené knihomoly!

14.12.2022


Britská královna zločinu Ruth Ware se vrací s novým románem!

26.10.2022


Vychází Rod nebes a dechu, Pavouk a další knižní novinky (42. týden)

16.10.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Chata v horách v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených211x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených4x
v Knihotéce113x
v Chystám se číst189x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech6x