Cesta za Hlboles přehled

Cesta za Hlboles https://www.databazeknih.cz/img/books/68_/68611/kroniky-svetakraja-i-cesta-za-hlboles-68611.jpg 4 196 196

Kroniky Světakraje série

1. díl >

Cesta za Hlboles je prvá kniha z Kroník Svetakraja, napísaných v najlepšej tradícii žánru fantasy. Iverove príbehy majú úspech u malých i veľkých čitateľov po celom svete a potešia všetkých, ktorí si obľúbili Pána prsteňov alebo Harryho Pottera.

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , MF Slovensko
Originální název:

Beyond The Deeepwoods , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesta za Hlboles. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

xxbarbarelaxx
11.06.2022 5 z 5

Právě jsem dočetla tento první díl. Do knihy jsem se pustila na mužovo doporučení a musím říci, že kniha byla moc hezká. Je to sice pro děti a mládež, ale já už nejsem dítě ani mládež a kniha byla skvělá. První díl se mi trošku táhnul, ale to je z důvodu, že to byla zvykací kniha a čtenář si musel vlastně uvědomit, že je to převážně o seznámení se s místem. Líbilo se mi, že autoři krásě vykreslili celé místo a také všechny postavy. Co mě také zaujalo byly obrazy (ilustrace) v knize. Ty jsou krásné. Za mě kniha má plný počet hvězdiček.

david9690
28.05.2020 4 z 5

Tahle série je vážně moc dobrá, je to sice anotováno v kategorii sci-fi pro děti a mládež, ale na přebalu knihy je psáno, že je vhodná pro děti od 10 do 100 let, takže i pro mě, ikdyž mi 10 už není dost dávno.
Bavilo mě to velmi, sice první díl byl takový rozjezdový (zvykací) a bylo tam spoustu různých postav a světů (možná až trošičku moc) ale člověk si na to brzy zvykne a pak v tom objeví to kouzlo. Je to extrémně čtivé, má to pointu a moc se mi líbí autorova fantazie - všechny postavy jsou velmi nápaditě vykreslené světy a místa v příběhu, které si tam vymyslel jsou fakt úžasné. A ty skěle ilustrace toto dílo opravdu posunují mílovými kroky k předním pozicím žánru. Za mě paráda


Ellis03
09.02.2020 4 z 5

Kniha byla moc fajn a těším se na další díl. Divím se, ze se sám autor ve všech těch zvláštních jménech tvorů rostlin a všeho neztratil. :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Cesta za Hlboles v seznamech

v Přečtených304x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených28x
v Knihotéce91x
v Chystám se číst83x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech5x