Nebojácná nevěsta přehled

Nebojácná nevěsta
https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93347/bmid_nebojacna-nevesta-vSn-93347.jpg 4 81 81

Černá kobra série

< 3. díl >

Logan Monteith, pronásledován Černou kobrou, se vrací z Bombaje do vlasti přes Lisabon. Přesto, že zde na něj čekají nepřátelští agenti, podaří se mu nalodit na portugalskou obchodní loď směřující do Portsmouthu. Špatné počasí a útok nepřátel jej však přivede do péče Linnet Trevissionové, která na ostrově Guernsey léčí jeho rány včetně ztráty paměti. Logan obdivuje její zručnost i odvahu, a když se mu paměť začne vracet, je mu zřejmé, že nemůže nechat Linnet v nebezpečí, že by ji agenti Černé kobry objevili. Mnohá další nebezpečí a dobrodružství při cestě na statky vévody z Wolverstone prožívají již spolu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Brazen Bride , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nebojácná nevěsta. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

cukrovka
04.04.2023 4 z 5

Čtivá oddechovka kde je dobře nakombinovaná romantika s dobrodružstvím. Sebevědomá a odvážná hlavní hrdinka a chlap co to dokáže respektovat.

rampapa
12.11.2020 5 z 5

S každým a každým příběh černé kobry se do těchto příběhu zamilovávám. Lovaný a Linnet jsem si zamilovala hnedka. Ale autorka mě chce asi zničit. V tomhle příběhu se už objevují všichni cynsterovy a a pár postav z klubů Bastion. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl o Rafovi Carstairsovi.


účetní
28.04.2020 4 z 5

Z této série jsem si pořídila jen tento a poslední díl a určitě mi to bude stačit, celkově to šlo, ale pro mně to bylo moc zdlouhavé, natahované, příliš mnoho popisů a úvah. Taky mi vadilo, že v půlce knihy už autorka z Linnet dělala téměř supermanku, která musela mít vždy velení, ale nakonec snad pochopila, že silný, spolehlivý a poctivý muž jako Logan stojí za to, aby si ho pustila do svého života. Místy mi i překlad přišel velmi těžkopádný a v knize bylo i dost překlepů. Takže na čtvrtý díl jsem zvědavá, ale slovo kultista nechci nějaký čas vidět, tak si počkám. Taky mně napadlo, že by vůbec nebylo na škodu, kdyby B vydal znovu sérii Bastion a některé díly Cynsterů, které nelze sehnat.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nebojácná nevěsta v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených125x
v Doporučených4x
v Knihotéce138x
v Chystám se číst20x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech2x