Čekáme děťátko přehled

Čekáme děťátko https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427289/bmid_cekame-detatko-YFU-427289.jpg 4 22 22

Druhé vydání velmi úspěšné publikace detailně provede rodiče obdobím těhotenství, porodu a péčí o dítě do tří až čtyř let věku. Unikátní ultrazvukové snímky přibližují tajemství nitroděložního života plodu. Uvedena je také problematika pracovního vytížení a sexuálního života těhotné ženy, možnosti sportování a cestování vátěhotenství. Nově je zařazena kapitola o porodu bez násilí. Praktické návody pomohou při výchově a výživě dítěte, při potížích sákojením či se zaváděním nemléčné stravy, stejně jako při péči o nemocné dítě. Nechybí očkovací kalendář, kalendář preventivních prohlídek, zásady první pomoci, kapitoly o relaxaci a masážích těhotné ženy, ale také o plavání a masážích kojenců. Celobarevná komplexní, odborně podložená příručka vycházející záčeského prostředí se jistě stane cenným pomocníkem všem pečujícím rodičům.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čekáme děťátko. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

hroneczek
25.07.2022 4 z 5

Kniha vás provede těhotenstvím a péčí o dítě, seznámí vás se základními přístupy a postupy. Pokud chcete v nějakém směru více detailních informací, musíte pak použit jiný zdroj - zde se dozvíte např. co je císařský řez a kdy se k němu přistupuje, ale detailní informace o něm musíte hledat už jinde.
Tito knihu beru jako skvělý základ a určitě ji vřele doporučuji všem nastávajícím rodičům.

maminkoutek
09.02.2021

Nově přepracovaná a aktualizovaná verze oblíbené knihy obsahuje opět spoustu zajímavých a důležitých informací ohledně těhotenství, porodu, šestinedělí i péče o dítě.

Informace jsou někdy doprovázené o fotografie či grafy, aby si čtenáři lépe informace představili. Samozřejmě pokud o nějaké téma projevíte hlubší zájem, podrobnější informace si budete muset najít jinde. Ale jako základ, od kterého se může žena (ale i muž) odrazit, je kniha fajn.


petrn
25.01.2021 5 z 5

Krásně informativní knížka, která doprovází rodiče od celého těhotenství až do tří let života dítěte. Popisuje, co očekávat, na co se připravit, podle současných trendů v porodnictví a pediatrii, zároveň je ale lehce čitelná a pochopitelná.
Na účet zdejších komentářů, mě osobně kniha rozhodně nepřijde zaujatá, nebo někoho zesměšňující, naopak, vše je psáno profesionálně a s vysvětlením co proč jak je.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Čekáme děťátko v seznamech

v Přečtených30x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených1x
v Knihotéce8x
v Chystám se číst1x