Malé sladké lži přehled

Malé sladké lži
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408242/bmid_male-sladke-lzi-jXx-408242.jpg 3 238 238

Cat Kinsellová série

1. díl >

Cat Kinsellová bývala tatínkova holčička až do dne, kdy svého otce přistihla, jak flirtuje se sedmnáctiletou Maryanne ze sousedství. Když pár dní nato Maryanne beze stopy zmizí, Catin otec zapírá, že by ji znal. Od té doby se Cat tím tajemstvím užírá a jejich vztah tahle malá sladká lež navždy poznamená... O osmnáct let později pracuje Cat jako detektiv u oddělení vražd a jejím nejnovějším případem je zavražděná žena Alice, která byla nalezena nedaleko hospody, již provozuje její otec. Můžou spolu případy Alice a Maryanne souviset? Cat začíná vyšetřovat – ale když už se člověk noří do minulosti, zjištění se mu nemusí líbit...... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: ekniha , Cosmopolis
Originální název:

Sweet Little Lies , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Malé sladké lži. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (84)

Pavlína2019
15.04.2023 1 z 5

Bohužel, nedočteno, kniha mě nezaujala, moc jmen, málo napětí, strašně se to táhlo... Prostě ne pro mě...

lexikon_tf
19.08.2022 5 z 5

Cat Kinsellová byla jako malá “tatínkova holčička”, ale jen do dne, kdy svého tátu viděla flirtovat se sedmnáctiletou Maryanne ze sousedství. Když pár dní poté Maryanne zmizí, Catin otec tvrdí, že ji neznal. Od té doby se malá Cat užírá tím, co viděla a její vztah s tátou tahle malá sladká lež navždy poznamená.
 O osmnáct let později pracuje Cat jako detektiv na oddělení vražd a jejím případem je zavražděná žena Alice, která byla nalezena nedaleko hospody, kterou provozuje její otec.
 Co když spolu případy Alice a Maryanne souvisejí? Cat začíná případ vyšetřovat a musí se přitom ponořit do vlastní minulosti.
Pěkná detektivka s překvapivými zvraty a závěrem, kdy do poslední chvíle napjatě a netrpělivě sledujete jak příběh dopadne!


Sabina335
02.08.2022 3 z 5

Za mě spíše průměrná knížka. Četla se sice dobře, ale občas jsem se v kapitolách pořádně ztrácela a popravdě jsem ani nevěděla, kdo je kdo. Číst se to dalo, ale že bych po ní sahala s absolutním napětím a těším na to, co bude dál, tak to bych neřekla.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (17. týden)

21.04.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Malé sladké lži v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených316x
ve Čtenářské výzvě30x
v Doporučených11x
v Knihotéce278x
v Chystám se číst267x
v Chci si koupit50x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

thrillery pro ženy

Autorovy další knížky

Caz Frear
anglická
2019  68%Malé sladké lži
2020  74%Mrazivá krutost