Cashflow Kvadrant přehled

Cashflow Kvadrant
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432897/bmid_cashflow-kvadrant-6ha-432897.jpg 4 126 126

Úspešná kniha CASHFLOW KVADRANT od spoločnosti Rich Dad nám odhalí, ako môžu niektorí ľudia zarábať viac, hoci pracujú menej, prečo platia nižšie dane a že sa vzdelávajú preto, aby dosiahli finančnú slobodu. Položili ste si už niekedy nasledujúce otázky? Prečo niektorí investori zarábajú peniaze s minimálnym rizikom, zatiaľ čo iní stále nevedia prekročiť hranicu rentability a dosahovať zisk? Prečo väčšina zamestnancov strieda zamestnania, zatiaľ čo iní jednoducho odídu z jedného, aby následne vybudovali veľké spoločnosti a podnikateľské impériá? Čo pre mňa a moju rodinu znamená prechod z priemyselného veku do veku informácií? Ako môžem využiť túto zmenu vo svoj prospech a vytýčiť si cestu k finančnej slobode? Kniha CASHFLOW KVADRANT bola napísaná pre tých, ktorí sú pripravení... presunúť sa za hranice mimo istoty zamestnania a začať hľadať vlastný svet finančnej slobody, urobiť vo svojom živote významné zmeny, prevziať kontrolu nad svojou finančnou budúcnosťou a uchopiť ju do vlastných rúk,... celý text

Literatura naučná Ekonomie a obchod Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Motýľ
Originální název:

Cashflow Kvadrant (Rich Dad's Cashflow Quadrant: Guide to Financial Freedom) , 1998


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cashflow Kvadrant. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

tomaaash
23.02.2024 3 z 5

Jako asi ve většině knih od Kiyosakiho se tu neustále dokola opakuje jen několik málo myšlenek. To je často už dost únavné, ale pořád bych řekl, že za přečtení to asi spíš stojí.

MasterKimi
14.03.2023 4 z 5

Upřímně jsem čekal víc o cashflow. Kniha nepojednává ani o cash flow jakožto finanční metrice, ani účetním výkazu. Což je poměrně zvláštní vzhledem k tomu, jak rád se Kiyosaki sám účetnictvím a rozvahou ohání, avšak pak dá najevo, že to zas tak horký nebude. Tudíž bych očekával víc obsahu k tomu, jak kladné CF budovat. Ale dost rýpání. Stěžejní myšlenka knihy je dobrá a vyplatí se nad ní popřemýšlet. Kiyosakiho definice jednotlivých kvadrantů a některé názory a rady dnes již působí zastarale, ale to podstatné z nich vyčíst lze. Osobně si myslím, že kniha je fajn doplňkem Bohatého táty. Nepřichází s ničím novým, ale některé teze prohlubuje. Jen mi obecně u Kiyosakiho poslední dobou docela začíná vadit lehká demagogie, která se projevuje už i v této knize.


VeruMalfoy
02.01.2022 4 z 5

Tato knížka se mi líbí víc než předchozí, protože je dost praktická. Čtenář díky ní získá více rad, jak naložit s penězi ve svém životě, a jak s nimi hospodařit. Něco takového jsem čekala od prvního dílu, ale jsem ráda, že jsem to dostala aspoň v tomto druhém. Možná nás chtěl autor první knížkou uvést do situace nebo v tom byla čistě marketingové strategie, k čemuž se přikláním víc, a nebo obojí. Zajímavé čtení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Cashflow Kvadrant v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených233x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených8x
v Knihotéce75x
v Chystám se číst58x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech5x