Čas pomsty přehled

Čas pomsty https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535431/bmid_cas-pomsty-660ad642eb040.png 4 80 80

Kdyby Danny Cartwright požádal Beth Wilsonovou o ruku předchozího nebo následujícího dne, nebyl by zatčen a obviněn z vraždy svého nejlepšího přítele. A když jsou čtyři svědkové obžaloby právník, populární herec, aristokrat a nejmladší partner zavedené firmy, kdo uvěří jeho verzi událostí? Danny je odsouzen na dvaadvacet let a poslán do věznice Belmarsh, nejpřísněji střeženého nápravného zařízení v zemi, odkud dosud nikdy nikdo neutekl. Ale všichni podcenili Dannyho odhodlání pomstít křivdu a Bethinu neúnavnou snahu domoci se spravedlnosti.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: audiokniha , Saga Egmont
Originální název:

Prisoner of birth , 2008


Interpreti: Václav Knop
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čas pomsty. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

soupik2012
01.04.2024 audiokniha 4 z 5

Když se o knize řekne, že je to červená knihovna, každého hned napadne, že je to příběh určený pro ženy, tedy spíš pro dívky a slečny, které zatoužily po romantickém knižním dýchánku. Ale existuje označení červená knihovna také pro muže? Já jsem přesvědčena o tom, že lze tímto termínem označit právě tuto knihu. Příběh sice není o romantickém snění, ale přeslazený je přesně tak, jak tyto příběhy bývají. Společně s velmi předvídatelným dějem, tento fakt považuji za největší nedostatek, tohoto jinak velmi poutavého a zajímavého příběhu. Audiokniha moc povedená není. Postrádám hudební podkres, bitrate je pouze 96 kbps, což je při poslechu přes kvalitní sluchátka velmi patrné. Pan Václav Knop audioknihu načetl obstojně.

Janadvorackova
17.11.2023 1 z 5

Prvotní nadšení zkazily zapeklitosti následujícího děje. Neuvěřitelné, až divné.


uzivatel6305
13.11.2023 5 z 5

Teda lidičky, to je něco. Archer je prostě geniální vypravěč a ještě jsem se nenudila ani u jedné z jeho velké sbírky. Má svůj typický styl, ale je to taaaak na úrovni, že se opravdu divím, že u nás není zdaleka tak známý. Je to ten typ autora, jehož další knížku chcete číst hned po té první, a která vás opět nezklame a nutí vás číst/poslouchat prostě dál. Je napínavý, zábavný a pro mě ještě navíc velmi anglický.

Filmy a knihy od soudu snad musí milovat každý, obzvlášť když zápletka je tak zapeklitá. Já si nemůžu pomoct, ale pan Archer je spisovatel přesně dle mého gusta a nezbývá mi po této knize jen a jen chválit. Jestli si jí prostě nepřečtete nebo neposlechnete, tak uděláte velkou chybu. (Jen mezi námi, na pana Knota jako interpreta audioknihy jsem si musela zvyknout.)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Čas pomsty v seznamech

v Přečtených107x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených13x
v Knihotéce60x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit8x