Políbit nebe přehled

Políbit nebe https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460549/bmid_polibit-nebe-ycv-460549.jpg 4 93 93

Calloway Sisters série

1. díl >

Lidé se touží dotknout nebe. Já ho chci políbit. – Connor Cobalt Rose Callowayová dosud věřila, že má vše pod kontrolou. Ve třiadvaceti letech je absolventkou Princetonu, šampionkou soutěže Academic Bowl, módní návrhářkou a dcerou bohatého majitele nadnárodní společnosti. Když ale bydlíte se sestrou, která je závislá na sexu, není to zrovna hračka. Rose kývne na kamarádovu nabídku a propůjčí svůj život reality show. Hollywoodský producent je její poslední šancí na záchranu krachující módní značky, avšak když je nucena vycházet s mužem, který chce mít všechno po svém, hranice se začnou stírat. Čtyřiadvacetiletý Connor Cobalt převálcuje každého slabocha. Je sebejistý, zatraceně chytrý a žije se svou stejně ambiciózní přítelkyní Rose Callowayovou. A teď musí vymyslet, jak Rose ochránit, aniž by zničil televizní pořad. Jinak producent reality show získá to, po čem Connor odjakživa toužil – Roseino panenství.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Kiss the Sky , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Políbit nebe. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

lenka4032
01.04.2023 4 z 5

Aký máte názor keď preložia len niektoré diely zo série? Mňa to neskutočne hnevá a obzvlášť pri tejto. Keďže som čítala príbeh Lily a Lorena, viem a poznám postavy z týchto kníh. No ten kto tú možnosť nemal, môže byť zmätený. Osobne by som ju asi prestala čítať po cca 100 stranách, ak by som nečítala predchádzajúce knihy. Takže sa vôbec nečudujem, že sa viacerým čitateľom kniha nepáči alebo majú k nej veľa výhrad. Nie je to ani tak chýba knihy ako vydavateľstva. Nerozumiem ako mohli samotné autorky dať súhlas na preklad len týchto dvoch kníh. Rose je tu totiž značnú časť knihy vykreslená ako sebecká, chladná, arogantná mrcha. Aj keď viem, že taká nie je. Teda je, ale nie len taká. Conor je ťažko ho vystihnúť ale použijem jeho slová -- dokonalý. Vždy pripravený každého uspokojiť a dopriať mu to čo potrebuje. Sledovať priateľstvo tychto 6 ľudí vás preženie smiechom, hnevom, ľútosťou, zúfalstvom, vášňou, vtipom. Všetcia taký odlišný ale pritom pripravený postaviť sa za seba. Zatiaľ je stále pre mňa pár číslo jeden Lily a Loren. Raz darmo milujem týchto dvoch.
- bohatý dediči
- reality show
- panna hrdinka
- nútená blízkosť všetkých
- trauma

Ralemo
29.04.2022 4 z 5

Vlastně přemýšlím, jak tuto knihu hodnotit. Poprvé se mi stalo, že jsem knihu četla více než dva dny. Zajímavé téma reality show, zajímavé postavy. Ale ten příběh?
Neustálé pošťuchování a soupeření mezi Rose a Connorem bylo skvělé, to jsem se vážně bavila, jejich příběh byl zajímavý, dva cílevědomí mladí lidé, kteří si šli za tím, co v životě chtějí a dosáhli toho, nakonec mají nejen kariérní úspěchy, ale také veliký úspěch tom, že našli svoji spřízněnou duši. To mě bavilo asi nejvíce pozorovat.
Ostatní postavy byly sice zajímavé, ale příběh o ničem.


Lkova
16.03.2022 2 z 5

(SPOILER) Co to zase bylo?! Absolutně nechápu, proč se nezačalo s vydáváním série Addicted, proč tady začínáme čtvrtým dílem? V prologu se dozvíme, že Rose a Connor se moc nemusí, v první kapitole už spolu rok chodí????? Celou dobu víme, že Lily je závislá na sexu a měla nějaký velký skandál, ale co přesně se stalo?????
Nedokážu vyjádřit, jak moc mě to frustruje. Hlavně to, že o této šestici je dohromady 10 knih, dalších 13 knih je o dětech těchto třech párů. U nás se tedy vydá čtvrtý a pátý díl, podle této logiky se zase vynechá šestý a sedmý díl, protože patří do Addicted série a poté by měly přijít na řadu další 3 díly. To pouze za předpokladu, že to nakladatelství neutne v polovině, že. Takže je tady velká pravděpodobnost, že ten, kdo neumí anglicky, nikdy nezjistí, jak to začalo.

Moje nejmilovanější kniha na světě, kterou jsem přečetla snad 10x, je Amour Amour (teď už The Failed Audition) od těchto autorek. Dokonce je to všechno tak hezky propojený, že postavy AA koukají na tuhle reality show. Miluju snad každou větu v Amour Amour, takže jsem měla velmi vysoká očekávání. Což znamená, že jsem teď hrozně zklamaná.

Každá postava tady byla divná, ale jestli se k sobě někdo hodí, tak je to Rose a Connor. Oba mi přijdou arogantní a neschopní přiznat svou chybu. Rose po všech štěká a Connor je hlas rozumu. Ale ne vždy. Adderall zobe jak lentilky a pak ho míchá s alkoholem i trávou, to bylo celkem vtipné, protože kdyby se dozvěděl, že něco takového dělá třeba Loren, tak mu dá rád přednášku.
Lily a Lo, to je snad pár, který mám ráda ještě míň, než ten první. Oba mi přijdou jako děcka, ale těžko hodnotit, když je to až čtvrtý díl. Ale pochopila jsem, že spolu byli snad už od mala, přesto trucují, když mají ten svůj skandál vyřešit svatbou!
Moc nechápu, proč tam byl i zas***ý Ryke a co je jeho problém, že musí být pořád tak vulgární. Daisy mi byla sympatická nejvíc, takže si ten další díl přečtu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (23. týden)

06.06.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Políbit nebe v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených136x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce168x
v Chystám se číst129x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech2x

Autoři knihy

Krista Ritchie
americká, 1991
Becca Ritchie
americká, 1991