V temnotě přehled

V temnotě https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41052/bmid_v-temnote-dYW-41052.jpg 4 214 214

Cal a Niko Leandrosovi série

1. díl >

Vítejte v New Yorku. Pod Brooklynským mostem žije trol, v podkrovním bytě na hlavní třídě bydlí nádherná upírka a v New Jersey prodává ojetiny satyr – a to je jen špička ledovce. Většina lidí si samozřejmě nadpřirozené hemžení kolem sebe neuvědomuje, ale Kal Leandros je člověk jen napůl. Temný rodokmen jeho otce překypuje děsivými nočními můrami – a on i celá jeho rasa z jiného světa po Kalovi nemilosrdně jdou. Proč? Kal se raději nezdržuje na jednom místě tak dlouho, aby to zjistil. Jemu a jeho nevlastnímu bratru Nikovi se čtyři roky dařilo být o krok napřed, ale teď je pronásledovatelé opět našli. A Kal se brzy dozví, proč po něm touží, proč jej vždycky chtěli dostat…... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Nightlife , 2006


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V temnotě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (38)

Senza Jenka
07.03.2024 2 z 5

Pokud se člověk zrovna seznamuje s historií obou bratrů, docela to jde. Zbytek je spousta tlachů, úvah a popisů Nikova ledového klidu, připravenosti a stravovacích návyků. Kal se pokouší o suché hlášky - pokouší... za 160 stran jsem se zasmála asi 3x. Pak dojde k dramatickému zlomu a dalších cca 70 stránek je spousta tlachů, úvah a popisů pokřivených názorů, povahy a tužeb - tentokrát Temníkových. Hlášky nestojí vůbec za zmínku.
Celé se to neskutečně táhne. Jako úvod do série je to dost těžký kalibr. Jen o fous zábavnější a méně uspávací, než čtení směrnic mého zaměstnavatele.

havrmoni
10.05.2023 3 z 5

Vypráví to chlap, hurá. No, bohužel je ukecanější než ženská verze. Vyprávění mi někdy přišlo strašně zmatené, jak často myšlenky bloudily všude možně a uhýbaly od dané situace či akce. Než jsem si zvykla byl konec. Přišlo mi to, ale v celku zajímavé tak se pustím i do toho dalšího dílu.


Helin
01.06.2022 4 z 5

Knihu jsem četla už před pár lety, ale nedávno jsem se k ní vrátila a opět mě nezklamala. Zápletka je originální a směsice příšer i postav různého charakteru děj pěkně oživuje. Vzájemné škádlení bratrů Leandrosových mě v průběhu čtení rozesmálo hned několikrát a celý sarkastický styl humoru byl něco přesně pro mě. Kdo má rád podobný styl humoru a fantasy k tomu, doporučuji přečíst :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha V temnotě v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených327x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených23x
v Knihotéce195x
v Chystám se číst152x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech6x