Bytosti přírody a léčení Země: Život s jiným světem přehled

Bytosti přírody a léčení Země: Život s jiným světem https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403478/mid_bytosti-prirody-a-leceni-zeme-zivot-1Nd-403478.jpg 5 22 22

Margot Ruis nabízí v této knize pohledy do světa, neviditelného většině lidí z našeho kulturního prostředí: Komunikuje s vodními bytostmi, elfy, dévami stromů a jinými postavami. Kromě mnoha milých setkání nám popisuje i jejich naléhavé volání jiného světa: Chybný technologický a společenský rozvoj poslední doby přivodil jemnohmotnému prostředí naší Země utrpení, a ohrožuje postupně i život nás samotných. K léčení „Matky Země“ může každý z nás přispět vědomějším životem, orientovaným nikoliv na „mít“, ale „být“, a láskou k přírodě, k jejím bytostem i k sobě navzájem.... celý text

Literatura světová Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná
Vydáno: , Kazda
Originální název:

Naturwesen und Erdheilung , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bytosti přírody a léčení Země: Život s jiným světem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

ŠafránkaFénix
09.03.2024 5 z 5

Autorka s velkou láskou vypráví o přírodních bytostech, které má schopnost vidět a mluvit s nimi. Ve všech slovech je cítit láska a úcta k přírodě. Měla jsem tu možnost se s touto paní potkat a mluvit s ní, velmi si toho cením. Je to velmi milá a moudrá žena.

HelenBarbora
25.09.2023 5 z 5

Smutná fakta plná naděje, každý by si ji měl přečíst.


KITT
03.11.2022 5 z 5

Jak tuto knihu hodnotit? Dal jsem jí pět hvězdiček, protože si to zaslouží. Je to nádherná kniha, která je velmi hezky psaná a velmi dobře čtivá. Nezaměřoval bych se zde na to, zda je pravda, že autorka mluví s lesními bytostmi, vílami apod. Důležitý je obsah knihy, a to, že příroda je na tom opravdu velmi špatně. Jsou tam psány věci, které si ani neuvědomujeme, jaký dopad mají na přírodu kolem. Opravdu krásná kniha, u které je potřeba se zamyslet. Tu knihu by si měl přečíst každý. Mně se velmi líbila a považuji ji za jednu z nejkrásnějších knih, které jsem četl.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bytosti přírody a léčení Země: Život s jiným světem v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených26x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce34x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech4x