Bruce Lee, jeho život a boj očami manželky Lindy přehled

Bruce Lee, jeho život a boj očami manželky Lindy
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337187/bmid_bruce-lee-jeho-zivot-a-boj-ocami-ma-BQ2-337187.jpg 5 2 2

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bruce Lee, jeho život a boj očami manželky Lindy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Marekh
24.08.2020 5 z 5

Na tuto knihu si vzpomínám. Je to jedna z mála knih, kterou jsem přečetl ve slovenštině. V knize se nachází plno fotografií.

Měl jsem rád a stále mám rád filmy, ve kterých hraje BRUCE LEE. Je mistrem kung-fu. Vzpomínám si na film na VHS, který nám v minulosti půjčila sousedka. Nepamatuji si už název filmu, jen vím, že Bruce Lee vstoupí do pětipatrové věže a v každém patře na něj čeká jiný bojovník. V posledním patře se nachází CHUCK NORRIS. Tento film snad nikdy nebyl ani v televizi, což je škoda.

V dětství jsem měl určité období, kdy jsem se chtěl naučit karate a postupně být stejně dobrý jako Bruce Lee. Dostal jsem nápad a řekl jsem rodičům, že bych chtěl navštěvovat v našem městě nějakou tělocvičnu, kde bych se tomuto umění naučil. Táta se občas zeptal nějakého známého, jestli o něčem neví, ale bohužel v našem městě nic takového neexistovalo. Časem jsem měl možnost navštěvovat judo, jelikož kamarád David ho navštěvoval, ale bohužel judo nebylo nic pro mě, chtěl jsem ovládat kung-fu. :) Vzpomínám si, že bratr vypracoval plán, podle kterého jsem měl plnit různé úkoly - lézt po stromě, běhat kolem baráku a podobně. Zpočátku jsem souhlasil, ale nakonec jsem si to rozmyslel a kung-fu jsem pustil z hlavy. Řekl jsem si, že to nebude nic pro mě a tyto myšlenky časem odpluly z mé mysli. Takže v zápalu naučit se tomuto bojovému sportu jsem přečetl také tuto knihu, ačkoliv se mi hůře četla, poněvadž byla ve slovenštině. Bylo fajn, že se v knize nacházelo plno obrázků, takže to bylo pro mě hodně názorné.

1972Sixo
22.04.2017 4 z 5

Životopis legendy od jeho vlastnej manželky. Myslím, že Linda poukázala na všetky zaujímavé aspekty jeho života, aj keď len v skratke. Doplnené o veľa čiernobielych fotografii.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bruce Lee, jeho život a boj očami manželky Lindy v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených4x
v Knihotéce5x
v Chci si koupit2x

Autorovy další knížky

Linda Lee Cadwell
americká, 1945
2002  86%Bruce Lee Umělec života
1993  90%Bruce Lee, jeho život a boj očami manželky Lindy