Brlůžky přehled

Brlůžky https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485141/bmid_brluzky-FbP-485141.jpeg 4 18 18

Kdopak to bydlí v kouzelných brlůžcích? Nakukovat oknem se nemá, ale do těchhle domácností je koukání dovoleno. V zelné hlávce například máma koza zadělává na chleba. Ale ouha! Chybí jí kvásek. Kůzlátko honem vyráží k sousedům sehnat nový. Přidejte se k němu a navštivte všechny brlůžky v okolí! Kdo asi obývá tuhle muchomůrku? Kdo má pelíšek v dýni a kdo bydlí ve spadlém žaludu? A hlavně, kdo najde ve spíži kvásek na chleba, aby kůzle nepřišlo domů s prázdnou? Popusťte uzdu fantazii a nechte se okouzlit. Brlůžky odteď uvidíte úplně všude!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Brlůžky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

karol.cadex
06.01.2024 5 z 5

Jedna z nejhezčích dětských knih, kterou doma máme. Nádherné ilustrace. Jednoduchý příběh, avšak bez infantilností a naivit. Naopak hledání kvásku do chleba mi přijde super i s ohledem na to, že sama nejsem schopna ho udržet, aniž by mi chcípl. Může se zdát, že je kniha přečtená hned, ale dá se číst dokola a v obrázcích hledat pokaždé něco nového. Můj nejoblíbenější brlůžek je bezkonkurenčně vnitřek ryby haha.
A už jen to slovo - brlůžek. Hravé, nápadité. Nádhera.

Péťa Z.
12.09.2023 4 z 5

Ilustrace jsou moc krásné, název originální, takže knížka na první pohled zaujme. Příběh nic moc. I když je fajn, že každá návštěva, i když nemůže dát to, co kůzlátko potřebuje, svému sousedovi něco daruje. :-)


haWranka
30.07.2023 5 z 5

Nádherná dětská knížka, marně hledám zápory. Nejde o příběh, ale hlavně o krásné ilustrace, se kterými se dá pracovat a povídat si celé hodiny.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Brlůžky v seznamech

v Přečtených27x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x