Romantický pán Bridgerton přehled

Romantický pán Bridgerton https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112492/romanticky-pan-bridgerton-112492.jpg 4 1184 1184

Penelope Featheringtonová už roky tajne miluje brata svojej najlepšej priateľky Colina Bridgertona. Toho však už unavuje byť neustále stredobodom Spoločenských novín lady Whistledownovej, a tak odcestuje z Londýna. Po návrate domov ale zisťuje, že sa toho veľa zmenilo, a najväčšmi zo všetkých Penelope! Dievčina, ktorú si kedysi ledva všimol, mu náhle nedá spávať...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Romancing mister bridgerton , 2002


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Romantický pán Bridgerton. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (191)

vercatko20
včera 3 z 5

Pár dní zpět jsem dokoukala zatím vyšlou polovinu 3. série na Netflixu a dnes jsem dočetla Čekanku.
Dala bych jí asi průměr. Trochu mi vadilo, že to nebylo tak dramatické a fňukající Colin mi taky nebyl po chuti.
Ale možná je to holt tím, že v seriálu se vše vyvíjelo krapet jinak. Ač si vždy říkám, že se tím nenechám ovlivnit, alee :))
Jen mě teda zajímá, jak v seriálu vyřeší odhalení sloupkařky-drbny! Seriál si děj poskládal jinak, takže očekávám, že to bude větší změna oproti knize..

May
20.05.2024 4 z 5

Za mě rozhodně nej kniha z celé série. Osobně do série počítám i sérii Rokesby, která patří i nepatří k Bridgerton sérii, asi záleží na osobním názoru, přičemž svůj nikomu nevnucuji.... Sérii jsem četla poprvé tak jak se má, od Vévoda a já atd...., díl po dílu. Nyní čtu opětovně Čekanku a ano na opětovné čtení mě nalákalo uvedení seriálu, ale není to tak jak to vypadá, uvedení seriálového zpracování knihy Vikomt, který mě miloval, mě k opětovnému čtení nenalákalo. A to rozhodně nemůžu říct, že by se mi první dvě filmové série líbili o tolik méně než nyní uváděná série třetí. Od první knihy Vévoda a já mám z celé série nejraději postavu Penelope a jako jedinou knihu ji čtu znovu a obávám se, že v budoucnu se to stane znovu :)


Tereziee
09.05.2024 3 z 5

Čekanka pro mě byla slabší oproti předcházejícímu dílu. Asi vystupuji z davu, ale Colin je pro mě jeden z těch méně oblíbených Bridgertonovic dětí. Hrozně mě štvalo, jak velký ignorant byl vůči Penelope. Ale samozřejmě jsem jim ten happy end přála. Celá tahle série je taková sladká třešnička a oddechovka, takže se určitě pustím do dalších dílů až bude ta správná nálada.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (36. týden)

05.09.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Romantický pán Bridgerton v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených1 764x
ve Čtenářské výzvě114x
v Doporučených68x
v Knihotéce542x
v Chystám se číst140x
v Chci si koupit51x
v dalších seznamech19x