Okouzlení přehled

Okouzlení https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511720/bmid_okouzleni-CBm-511720.jpeg 4 88 88

Bratři Steelové série

< 4. díl >

Jonah Steel je mimořádně fyzicky přitažlivý a bohatý rančer, kterého však pronásledují pocity viny. Otec mu od dětství vštěpoval, že jako nejstarší ze sourozenců musí ostatní chránit a je za ně zodpovědný. A on v tom zklamal – nedokázal zabránit únosu a zneužívání svého mladšího bratra Talona. Ještě po pětadvaceti letech ho to stále pronásleduje a trápí. Terapeutka Melanie Talona úspěšně léčí z utrpěných traumat, ale v případě mladé dívky Giny už tak úspěšná nebyla - Gina nečekaně spáchala sebevraždu. Melanie si stále vyčítá, že nedokázala rozpoznat příznaky toho, k čemu se Gina chystala. Když se na ni Jonah obrátí s prosbou, aby ho začala léčit a zbavila ho tíživých pocitů provinilosti, brzy vyjde najevo, že jsou na tom podobně – oba si vyčítají, že selhali a nedodrželi své závazky. Navíc to mezi nimi již od prvního setkání silně jiskří, takže se jejich vztah terapeutky a pacienta záhy změní v něco docela jiného...... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Melt , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Okouzlení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

K@čka
19.05.2024 4 z 5

Po předchozích třech dílech se mi líbí, že se další tři knihy zaměřují na druhého bratra Steela. Jako všechny předchozí díly i tento se čte velmi dobře. Zároveň se mi líbí, že žánr směřuje lehce do detektivky a neřeší se zde pouze to, jak se všichni milují.

MAU256
03.05.2024 4 z 5

Strčil mě dovnitř garáže, až jsem padla na auto, a strčil mi před obličej klíčky. "Bez těchhle klíčů nedokážete otevřít dveře a vypnout motor. A představte si, co udělám! Vezmu si je s sebou." Srdce se mi prudce rozbušilo a v žilách mi pulzovala ledová hrůza. "Pusťte mě! Pusťte mě!" "To bohužel neudělám, paní doktorko. Vy tady totiž zemřete. V téhle garáži, vydaná napospas tomuhle autu. Přesně jako Gina Catesová."

No začíná se nám to pěkně rozjíždět. Jeden z únosců je již ve vězení, u dalších dvou je velká pravděpodobnost, že bratři vědí, kdo by to mohl být, ale potřebují důkazy. Jonah a Melanie se začínají sbližovat, jenže oba si nesou velkou zátěž, takže bylo by dobé být spolu...? No a ten konec? Ještě že mám po ruce další díl ;-).


biki
16.04.2024 4 z 5

Zaznamenala jsem další vylepšení překladu, takže tento díl se mi opět docela líbil. Mám taky pocit, že těch erotických scén poněkud ubylo, což knize jen a jen prospělo. Jonah i Melanie jsou sympatické postavy, obě si s sebou nesou řádnou nálož pocitů viny, i když v Melaniině případě to (aspoň zatím) se záležitostí bratrů Steelových patrně nesouvisí. A kdybych si z knihovny nepůjčila rovnou tři poslední dosud vydané díly, tak by mě konec opravdu naštval. Tak jsem mohla plynule pokračovat do dílu pátého.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Kniha dvou cest, Dotek jako led a další knižní novinky (6. týden)

05.02.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Okouzlení v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených132x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených9x
v Knihotéce173x
v Chystám se číst87x
v Chci si koupit28x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

psychoterapie

Autorovy další knížky

Helen Hardt
americká, 1964
2021  69%Touha
2021  76%Posedlost
2022  73%Oddanost
2023  80%Okouzlení
2023  82%Plamen