Bratr a sestra přehled

Bratr a sestra https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/162102/bratr-a-sestra-162102.jpg 3 20 20

Většina lidí ví, odkud pochází, kam patří. David a Natálie nikoli. Vyrostli společně jako sourozenci, jsou silně závislí jeden na druhém. Každého ovšem porodila jiná matka. Na prahu čtyřicítky v nich zvítězí touha poznat své biologické matky. Není to jednoduchá cesta ani pro Davida a Natálii, není to ovšem snadné ani pro jejich partnery a okolí. Nutkání zjistit, odkud přišli, výrazně ovlivní i ženy, které jim daly život a ten svůj si mezitím uspořádaly po svém, dokonce porodily další děti. V jádru příběhu, jakoby opsaného ze života, pochopíme, co je rodina.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ,
Originální název:

Brother and Sister , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bratr a sestra. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Jája92
08.08.2023 3 z 5

Kniha pojednávající o adopci, ale napsána je poněkud těžkopádným stylem. Musím říct, že mi trvalo, než jsem se do knihy začetla.
Na druhou stranu oceňuji, že autorka se snažila psát na téma, které rozhodně není lehké. Minimálně v době, ve které dílo vytvořila.

maryzka
19.01.2020 4 z 5

Dobrá kniha o adopcích, které byli u nás dost tabu. Pamatuji si pouze na knihu ,, Cizí holka" nebo na druhou , ale bohužel mi uniká název, nebo nevím, zda o adopci není zmínka z knih ,, Stanislava Rudolfa. U nás to asi bylo dlouho tabu. Tady na této knize si člověk ověří, že to všechno záleží na lidech a jejich přístupu. Jedno dítě na to chtělo zapomenout, nebo se snaží oba dva a někdo třetí vnese do nich neklid. Pak jsou zklamaný nebo nevědí jak dál. Je pravda, že tato kniha někdy byla tak chaotická, že jsem se někdy musela vracet na jiné stránky, ale jako základ příběhu slušný.


LaCoccinelle
12.09.2017 3 z 5

Z počátku se mi nějak nedařilo se do knížky začíst. Průměrná oddychovka.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bratr a sestra v seznamech

v Přečtených34x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce20x
v Chystám se číst7x