Mizera přehled

Mizera https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529321/bmid_mizera-659425221dad4.jpg 5 217 217

Boston Belles série

< 2. díl

Nejvíce smrtící jed je také ten nejsladší! Krutý, chladnokrevný Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi (neochotně) zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Co je sto tisíc pro jednoho z nejbohatších lidí v Americe? Cillian ovšem nedělá laskavosti zadarmo. Cenou za vykoupení je moje svoboda. Nyní jsem hračkou Fitzpatrickova nejstaršího bratra. Smůla, že Cillian zapomněl na jeden malý detail. Persephona nebyla pouze bohyní jara, byla také královnou smrti. Myslí si, že se zhroutím pod tíhou jeho her. Brzy zjistí, že nejvíce smrtící jed je také ten nejsladší.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Villain , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mizera. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (32)

badliar_id
06.05.2024 3 z 5

"I wish youd fall in love with me so hard you wont be able to think about anything else. To eat. To breathe."
Kniha patří do série Boston Belles, což jsem vůbec netušila :dd. Takže jsem šla do knihy úplně naslepo. Ve finále mi to bylo jedno, protože se stejně do dalších (nebo předchozích) dílů nemám v plánu pouštět.
Podle recenzí jsem čekala něco fakt wow.. Každopádně jsem se tedy toho wow nedočkala. Chemii mezi hlavními protagonisty jsem nějak necítila, byla tam, ale fakt málo.
Nebylo to nejhorší, ale mně to nějak nesedlo bohužel.

Wajny
04.05.2024 5 z 5

Po přečtení prvního dílu série Boston Belles jsem se musela co nejdříve pustit i do druhého dílu. V Lovci jsme měli možnost lehce se seznámit s Cillianem a Persheponou, takže jsme měli nějakou představu o jejich charakterech.

Pershepona, která představuje světlo a temný antihrdina Cillian. Dvě naprosto rozdílné osobnosti, které se ale potřebují.

Příběh se točí kolem dohodnutého manželství mezi Cillianem a Persheponou. Cillian je zahalen tajemstvím a na první pohled působí krutě a bezcitně, zatímco Pershepona ze začátku působí naivně, ale brzy ukazuje, že v sobě má mnoho síly a odhodlání. Jejich vztah je plný emocí a napětí, ale také humoru a inteligentních dialogů. Erotické scény jsou psány s intenzitou a chemie mezi hlavními postavami je cítit na každé stránce.

Postavy procházejí vývojem a odhalují svá pravá já, přičemž především u Cilliana je toto odhalení velmi drastické. I přesto, že je na začátku příběhu považován za padoucha, vy se nakonec přikloní k jeho straně a odpustí mu téměř všechno.

Jedním z klíčových prvků knihy je originální a dobře zpracované tajemství Cilliana, které drží čtenáře v napětí až do konce. Tento „nevšední problém“ je velmi dobře zpracovaný, akorát si nejsem jistá, jestli lze opravdu něčeho takového docílit, ale já jsem nikdy nezkoumala tyto „problémy“, takže jsem s tím, jak to bylo pojato spokojena.

Autorka skvěle kombinuje temné a vážné témata s lehkými a humornými pasážemi, čímž vytváří zajímavý a poutavý příběh.

Celkově se jedná o skvěle napsanou knihu, která zaručuje čtenáři hodiny napětí, emocí a dobrodružství. Těším se na další díl série a věřím, že příběh Sama a Aisling bude stejně tak strhující jako první dva díly.


oresvo
03.05.2024 5 z 5

(SPOILER) Bomba, tohle bylo super .
Čtivé, humorné, erotika tak akorát, romantické.

Tahle série mě baví a už se těším na další díl.
Kill je komplikovaný, nemilovaný, má tajemství.
Pen je dobrosrdečná, trochu naivní ale správná holka.
Každá sníme o to napravit ničemu a udělat z nebezpečného hocha hrdinu. No někdy se přání plní.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (březen)

12.04.2024


Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)

03.03.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mizera v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených261x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených12x
v Knihotéce154x
v Chystám se číst132x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech5x