Bojuj, sračičko! přehled

Bojuj, sračičko! https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476134/bmid_bojuj-sracicko-GYY-476134.jpg 4 16 16

Báře je 30 a hledá zdraví. Jede pro něj do Indie, kam jinam by taky měla jezdit, že jo. A vy můžete být u toho, protože Bára se ničím netají a tak trochu záměrně mluví o tom, o čem se jen tak nemluví. Tajné lásky v letadle, olejové klystýry, pochybnosti mysli a oblíbené konverzace o zácpě nad talířem indického kari. Nejdřív ašram, potom jógový kurz. Vyrazte s ní na dvouměsíční dokument o cestě k sobě. Bude ráda.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bojuj, sračičko!. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Hawkey
28.06.2022 5 z 5

To bylo tak lidský a vtipný. Fakt mi Bářin humor a uvažování sedly. Bonusem jsou sesbíraná životní moudra, která jak psala Lucy.board se hezky čtou a rychle zapomenou a supr prostě je, že se pro ně můžeš zase vrátit.
Prosím, Báro, zas někam jeď, pozoruj a piš.

miss-revenge
27.06.2022 5 z 5

Tak tohle bylo super počtení. A to jsem na začátku myslela, že knihu po pár stránkách odložím, protože mi autorka přišla nejdříve hrozně nesympatická a při pokusech o humor příliš tlačila na pilu. Ale dala jsem tomu šanci a jsem za to hrozně ráda, četlo se to jedním dechem a často jsem se i nahlas zasmála. Doufám, že se od autorky dočkáme ještě i dalších pokladů.


zuzuzajda
28.10.2021 5 z 5

Ikdyž mě tento typ knih vlastně nikdy nebaví, tuto knihu jsem přečetla raz dva a užila jsem si to. Bára popisuje svoji cestu opravdu poutavě a trošku mě to nahlodalo k nějaké své první lekci jógy.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bojuj, sračičko! v seznamech

v Přečtených21x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst32x
v Chci si koupit6x

Autorovy knížky

Barbora Koubková
česká, 1989
2021  81%Bojuj, sračičko!