Boh cestuje vždy inkognito přehled

Boh cestuje vždy inkognito
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/249654/mid_boh-cestuje-vzdy-inkognito-hNe-249654.jpg 4 547 547

Predstavte si, že vám niekto zachráni život a vy mu za to musíte sľúbiť, že urobíte všetko, o čo vás požiada... pre vlastné dobro. Nemáte iné východisko, tak súhlasíte. Ocitnete sa v neuveriteľnej situácii a nemôžete nič ovplyvniť. Už nie ste pánom svojho života, a predsa... je v mnohých ohľadoch vzrušujúcejší ako predtým. Postupne sa vás však zmocnia pochybnosti: Aké sú skutočné úmysly človeka, ktorý sa votrel do vášho života? Kto je to vlastne? A čo tie záhadné postavy okolo neho? To, čo odhalíte, vás veľmi neuspokojí. Príbeh zavedie čitateľa do opojnej atmosféry parížskeho leta a prináša jednu z najkrajších úvah o povahe človeka: Čo nám umožní zbaviť sa zábran, strachu a obmedzení, aby sme našli odvahu zísť z vopred určenej cesty života, keď s ňou nie sme spokojní?... celý text

Duchovní literatura Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Citadella (SK)
Originální název:

Dieu voyage toujours incognito , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Boh cestuje vždy inkognito. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (116)

david9422
30.07.2023 3 z 5

LG parádně píše, jak o Paříži, tak o pohybu akcií, ale nejvíce mne oslovily niterné myšlenky hlavního hrdiny. I když byla druhá třetina knihy trochu nudná, autor nakonec krásně a překvapivě vygradoval závěr. Určitě si přečtu i další jeho knihy!

Pebra
08.05.2023 4 z 5

Lehce napínavé a nereálné počínání jednoho Američana v Paříži. Návod na osobní rozvoj mi to nepřineslo, kromě zopakování jednoho moudrého citátu Gándhího: Chceš-li změnit svět, buď sám tou změnou - ale něco jsem se dozvěděla o pohybu akcií na trhu.


irskádívka
26.11.2022 1 z 5

Kniha pro mne byla spíš zklamáním a vysoké hodnocení, které na Databázi má mě nepřestává udivovat. Navíc jsem se napálila na něčí dobré hodnocení a recenzi, kdybych si přečetla pořádně anotaci, knihu bych asi do ruky nevzala.
Jedná se o literaturu typu "osobní rozvoj", zapletenou do příběhu, který je ale absolutně podivný a nerealistický a naivní. Navíc v něm chybí jakési rozzuzlení a rozžehnání, to je jako celý zbytek knihy dost ploché, takže se v podstatě čtenáře nedotkne. A navíc, pro čtenáře Saturnina: hlavní postava je ona podivná mátoha, která, když přijde k penězům propadne neštěstí a nenajde spokojenost, dokud zase není bez haléře:).
Pokusím svým nízkým počtem hvězd trochu snížit celkové hodnocení....

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Boh cestuje vždy inkognito v seznamech

v Právě čtených16x
v Přečtených836x
ve Čtenářské výzvě41x
v Doporučených83x
v Knihotéce219x
v Chystám se číst433x
v Chci si koupit100x
v dalších seznamech3x