Bod klamu přehled

Bod klamu https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424020/bmid_bod-klamu-Yk3-424020.jpg 4 2490 2490

V neprístupných končinách Arktídy objaví satelit NASA pod hrubou vrstvou ľadu unikátny nález – tristo rokov starý meteorit so stopami fosílií. Je to naozaj dôkaz existencie mimozemského života? Úradujúci prezident Zach Herney povolá štyroch vynikajúcich vedcov, aby potvrdili pravosť nálezu a vyslobodili ho z ľadového zovretia na ďalší výskum. Nejde len o prevratný vedecký dôkaz, ale v predvolebnom období aj o body na strane úradujúceho prezidenta. Opozičný kandidát senátor Saxon totiž postavil svoju kampaň práve na kritike drahého vesmírneho výskumu, ktorý neprináša nijaké výsledky. Tímu odborníkov za polárnym kruhom a Rachel, dcére senátora Saxona a spravodajskej dôstojníčke Bieleho domu, odrazu ide o život. Nečakane sa ocitnú uprostred nebezpečnej hry najvyšších vojenských a politických kruhov Ameriky.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Deception Point , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bod klamu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (290)

Tamten
22.04.2024 3 z 5

Celá kniha by mohla být dobrá, přes nápad, zápletku i styl vyprávění. Mám ale velký problém s tím, jak autor neustále dokola opakuje zřejmé věci, které předtím už čtenáři několikrát řekl, ale snad z pocitu, že si nikdo nepamatuje, co bylo o stránku dříve, je říká znovu a znovu.

ThomasRuhe
14.04.2024 3 z 5

Samotný název napovídá, že lži hrají v příběhu důležitou roli. Tady se jedná o dalekosáhlý komplot, který se dotýká jak té nejvyšší politiky, tak i vědeckého světa.
Nechybí ani dramatický děj s kladnými a zápornými postavami. Dan Brown zde opět dokazuje své velmi dobré vypravěčské schopnosti, a přidává i technické a vědecké detaily.
Kniha mě bavila a hodnotím ji jako velmi dobrou.


Milton
31.03.2024 5 z 5

Napínavé do poslední chvíle!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bod klamu v seznamech

v Právě čtených22x
v Přečtených4 372x
ve Čtenářské výzvě107x
v Doporučených179x
v Knihotéce1 063x
v Chystám se číst479x
v Chci si koupit89x
v dalších seznamech9x