Bod přehled

Bod https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492388/bmid_bod-h7P-492388.jpg 2 11 11

Úzkost, chmury a špatná nálada přepadají někdy každého z nás. Někdy ale stačí velmi málo – zastavit se, zhluboka se nadechnout a najít klid a útěchu v něčem jednoduchém, v něčem naprosto běžném, v něčem, co je tak prosté jako BOD. Kieran Scott pro nás připravil jednoduchý návod, jak zklidnit svou mysl. Prolistujte se knížkou, rozpohybujte malou tečku a najděte vnitřní klid v něčem tak jednoduchém a milém, jako je obyčejný černý BOD.... celý text

Literatura světová Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Esence
Originální název:

Dot


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bod. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Michal2222
26.10.2022

Čtenáři v předešlích recenzích pravděpodobně neznají přínos zklidnění setrváním v přítomném okamžiku neboli mindfulness. O tomto druhu meditace byly napsány stovky knih, na což pravděpodobně spoléhal sám autor knihy Bod, a neobtěžoval se tedy umístit do své knihy alespoň krátký návod užívání knihy ani výčet přínosů. Možná je to škoda, možná by kniha ztratila své kouzlo.
Z mého pohledu je čtenáři doporučeno přečíst si POZORNĚ celou knihu v době mentálního "rozrušení", což mu téměř jistě přinese zklidnění a možnost zlepšit svoji náladu.
Dále se kniha může používat jako nástroj pro každodenní meditaci - mindfulness. Tento druh meditace či zklidnění má pro člověka mnoho zdravotních i duševních přínosů. Tyto přínosy jsou dnes vědou a výzkumy potvrzeny a praktikování meditace je odborníky a lékaři doporučováno.
Kniha Bod napomáhá setrvat v přítomnosti, a to, z mého pohledu, jednoduchou a poměrně zábavnou formou. Člověk při čtení této knihy dojde ke zpřítomnění a setrvání u toho nejdůležitějšího, což je dech a tlukot srdce.
Jsem přesvědčen, že je v knize současně ukryta myšlenka přijetí sebe sama - sebelásky. To však může v očích jiných čtenářů vyznívat jinak či nijak.
Knihu považuji za skvělou, pokud čtenář ví, proč je kniha právě taková, jaká je.
Čtěte ji pravidelně a pozorujte přínosy.

AndyYoggy
12.09.2022 1 z 5

Zbytečně vydána kniha. Ztráta času (3 minut.)


Domi11
15.06.2022 1 z 5

Zbytečně vydaná knížka. Nemám k tomu asi co víc říct. První komentář to celkem vystihl.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bod v seznamech

v Přečtených18x
ve Čtenářské výzvě3x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x

Autorovy knížky

Kieran E. Scott
novozélandská
2022  45%Bod