Birthday Girl přehled

Birthday Girl https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523383/bmid_birthday-girl-651460f4378b2.jpg 4 328 328

Jordan je devätnásťročné dievča, ktoré pochádza z veľmi zlých rodinných pomerov. Dá sa dokopy so svojím najlepším priateľom, Coleom a začnú spolu bývať. Jordan chodí na vysokú školu, pracuje v miestnom bare a vo vzťahu je tou zodpovednou. Počas jej narodenín, ju Cole nevyzdvihne z práce tak, ako mal. Rozhodne sa teda, že si zájde do kina a tam narazí na Pikea. Po príjemne strávenom čase sa ich cesty majú rozísť. Čoskoro však zistí, že Pike je Coleovým otcom. Cole zapríčiní, že ich vyhodia z bytu a Pike im ponúkne, aby sa nasťahovali do domu k nemu. Ako má Jordan vydržať v dome so svojím priateľom a jeho otcom, ktorý je dokonalým príkladom muža, ktorého by chcela?... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Pandora
Originální název:

Birthday Girl , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Birthday Girl. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (65)

Hatshepsut
12.05.2024 5 z 5

„Čas letí jako namydlený blesk,“ vysvětluje, „a strach vám poskytuje výmluvy, které potřebujete, abyste nedělala věci, o nichž víte, že byste dělat měla. Nepochybujte o sobě, nehádejte, co se bude dít, nedovolte strachu, aby vás držel zpátky, nebuďte líná a nezakládejte svoje rozhodnutí na tom, jak spokojení s nimi budou ostatní lidi. Prostě se na to vrhněte, dobře?“

Příjemný romanticko-erotický příběh, který nemůžete minout. Je zbytečné nějak popisovat děj a postavy, to si prostě musíte přečíst!

Luccinda
08.05.2024 5 z 5

Tak tohle byla pecka! Já jsem popravdě čekala obyčejný erotický román s jednoduchou zápletkou a hloupými postavami, takže mě překvapilo, že jsem dostala skvělý romantický příběh s vcelku zajímavou a originální zápletkou a postavami, které jsem si neskutečně oblíbila.

Hlavní hrdinka Jordan se na svůj věk chová hodně vyspěle, takže ačkoliv je Pike o celých devatenáct let starší, já jsem jim ten vztah prostě věřila. Měli mezi sebou úplně úžasnou chemii, takže jsem jim od začátku fandila. Zároveň se mi líbilo i to, že se v knize řešila i morální stránka jejich vztahu a taky otázka "Co bude za dvacet let, když máme mezi sebou tak velký věkový rozdíl?"

Fakt se mi to líbilo, bylo to samozřejmě čtivý jak blázen, takže jsem těch 400 stránek prolítla jako nic. Moc doporučuju! Pro mě to určitě nebyla poslední knížka od téhle autorky.


JaAnička
05.05.2024 3 z 5

Romantická age gap kniha o dospívající dívce a muži v krizi středního věku...

"Ale jo, šlo to"...aneb přesně takto jsem knihu popsala kamarádce, když mi byla položena otázka, jestli se mi líbí nebo ne. A pořád si za tím stojím, protože tohle prostě není mé oblíbené téma.

Neříkám, že je ta kniha špatná, napsané je to hezky, ten rozdíl mezi myšlenkami devatenáctileté dívky a skoro čtyřicátníka je dobře zachycený (stejně tak to morální dilema), děj to má ucházející (ačkoli se pořád točí v kruhu - "chci, ale nemůžu"). Nemá to ani žádnou hlubší zápletku nebo zvrat (což se ale k tomuto typu knihy stejně nehodí) a tak a dále...no prostě a jednoduše...je to taková jednohubková rychlovka s docela ustřihnutým a jednoduše vyřešeným koncem ...a přestože se mi to docela líbilo, znovu bych si to nepřečetla.

všechny komentáře

Související novinky (6)

Žebříček 10 nejčtenějších knih (březen)

15.03.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (8. týden)

28.02.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (7. týden)

21.02.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Birthday Girl v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených393x
ve Čtenářské výzvě41x
v Doporučených28x
v Knihotéce214x
v Chystám se číst243x
v Chci si koupit77x
v dalších seznamech6x

Štítky knihy

láska náhody

Autorovy další knížky

Penelope Douglas
americká, 1977
2018  82%Nádech
2019  81%Jiskření
2023  85%Láska na hraně
2024  89%Troufalá vášeň
2024  91%Corrupt: Skazení