Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bible. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (192)

Sauron
předevčírem

Je to správné vůbec hodnotit? Je správné hodnotit cokoli náboženského a kontroverzního, co se liší jenom názorem, který jste si většinou vytvořili dřív, než jste začali číst? Skutečně je správné hodnotit Toto jako obyčejnou knihu? Vždyť číst se To takovým způsobem nedá. Všechny komentáře které jsem našel, se liší pouze názory. Zasévá to nenávist a zbytečné diskuze(hádky). Jistě, mohu vést bitvu o dobré nebo špatné hodnocení, buď podle toho, jestli to považuji za Písmo Svaté a nemělo by na to být pliváno, random knížku pro lidi co nejsou ateisti, anebo největší zrůdnost co kdy lidstvo vytvořilo(já osobně se ztotožňuji s tím prvním). Jestliže se snažíte předat svůj správný názor ostatním, zapojováním do internetových diskuzí tomu nepomůžete. Neodsuzuji Databázi knih, mimochodem. Nuže, to si myslím, já, třebaže si tímto komentářem vlastně protiřečím.

Ozymandias
předevčírem 5 z 5

Jestliže kdo nemiluje Pána Jezukrista, budiž proklatý: Maran atha. Milost Pána Jezukrista budiž s vámi. I láska má v Kristu Ježíši se všemi vámi. Amen.


Margherita_N
12.03.2024 5 z 5

Když jsem ji přečetla skutečně od začátku do konce, literatura a život začaly dávat větší smysl. I když jsem při čtení zjistila, že už to všechno znám, Nový zákon snad slovo od slova, prostě protože čtu a žiju mezi lidmi. Tolik každodenních frází pochází z Bible a my si to ani neuvědomujeme. Spoustu jsem si toho z Bible vyposlechla taky v kostele při předčítání, ale napřeskáčku, takže jsem fakt ráda, že jsem to teď vzala postupně.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

Láska je trpělivá, je dobrotivá, láska nezávidí, láska se nevychloubá ani nenadýmá; nechová se nepatřičně, nehledá svůj prospěch, nedá se vydráždit, nemyslí na nic zlého; neraduje se z nepravosti, ale raduje se s pravdou; všechno snáší, všemu věří, ve vše doufá, všechno vydrží. (1. Korintským 13:4-8)


Mějte se na pozoru před nepravými proroky: přicházejí k vám převlečeni za ovce, ale uvnitř jsou draví vlci. Poznáte je po jejich ovoci. Copak se sklízejí z trní hrozny nebo z bodláků fíky? Tak každý dobrý strom nese dobré ovoce, ale špatný strom nese špatné ovoce…


Kniha Bible v seznamech

v Právě čtených335x
v Přečtených1 410x
ve Čtenářské výzvě89x
v Doporučených226x
v Knihotéce1 058x
v Chystám se číst277x
v Chci si koupit63x
v dalších seznamech30x