Bezpečný přístav přehled

Bezpečný přístav https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512885/bmid_bezpecny-pristav-llp-512885.jpeg 4 46 46

S mobilní knihovnou uloženou v roztomilém žlutém autíčku brázdí Jenna cesty malebného ostrova a vydává se vstříc novým nadějím a snům. S občasnou mlhou a legendami o mořských pannách se vypořádá, horší bude vyjít s protivným šéfem Danielem. I další obyvatelé mají postranní úmysly. Jenže všechno není takové, jak se na první pohled zdá.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Alpress
Originální název:

Happy Dreams at Mermaid Cove , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bezpečný přístav. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

PREBURDA
25.04.2024 5 z 5

Pěkný příběh dvou hlavních postav, s kterými si osud nepěkně zahrál a každý je tím svým osudem poznamenán, za který se svým způsobem stydí.
Příběh začíná nevinně, postupně se rozvíjí, představuje všechny postavy v příběhu a čtenáře nechává v tajemném napětí lásky, nenávisti, odvahy..... co vše z minulosti vyplave na povrch?

Druhá kniha od této spisovatelky, přiznám se, ta první se mi líbila mnohem více (Tajemství sídla Bellefontaine - nový začátek s vůní levandule a špetkou prokletí), ale i tato stojí za přečtení.

Tynaja
22.04.2024 5 z 5

Moc pěkná knížka, pěkně se četla, ideální na dovolenou :-).


Kudík
05.02.2024 4 z 5

Škoda jen, že nebylo více toho cestování Pryskyřníkem po vymyšleném poloostrově Arrandale, náležícím k ostrovu Skye, i když řídit takovou mobilní knihovnu po popsaných cestách není jednoduché. Přesto mít jako pracovní náplň rozvážení štěstí a potkávat tak sympatické obyvatele (až na pár výjimek) je opravdu práce snů. Postavy, příroda, stáda ovcí a skotského náhorního skotu, racci s navigací, ubytování v Chalupě Mořské panny, posezení a občerstvení v čajovně U Máslového koláčku a mnoho dalšího uzdravuje knihovnici Jennu Palmerovou z jejího více než toxického vztahu. S tím vším, ale hlavně i díky tomu všemu, získá nejen protivného šéfa Daniela McGregora, a také mnoho dalších nových přátel. Že šéfík nebude takový despota, ale i záchranář, vytížený hospodář a hlavně milující strýc... k tomu se Jenna celkem rychle propracuje sama.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Tichý pláč, Papírový palác a další knižní novinky (9. týden)

26.02.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bezpečný přístav v seznamech

v Přečtených53x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených3x
v Knihotéce71x
v Chystám se číst63x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech1x