Baneovy kroniky přehled

Baneovy kroniky https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/465530/bmid_baneovy-kroniky-0az-465530.jpg 4 190 190

Čaroděj Magnus Bane to nemá v životě lehké, protože bývá často nucen řešit problémy druhých. Jeho život je dlouhý, výčet jeho lásek ještě delší. A Magnus má dar, jak být v pravý čas na správném (někdy i na nesprávném) místě. Francouzská revoluce, prohibice v Americe nebo první velká bitva mezi Valentinem a newyorským Institutem… to všechno zažil na vlastní kůži. Za tu spoustu let se toho nasbíralo tolik, že to nikdy nestihne odvyprávět a nikdo by mu to ani neuvěřil. Ale těchto jedenáct povídek vrhá alespoň trochu světla na tuto mnohdy nevyzpytatelnou postavu. Sám Magnus ovšem nejspíš proklíná toho, kdo je vypustil do světa…... celý text

Povídky Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , #booklab
Originální název:

The Bane Chronicles , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Baneovy kroniky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

Kate3003
05.10.2023 5 z 5

Magnus Bane je jedna z mých nejoblíbenějších postav ze světa lovců stínu. Miluji jeho humor a jeho pohled na svět. Přes všechny rány, které mu jeho dlouhý život přinesl si stále umí užívat života. V této knize se můžete s Magnusem trochu lépe seznámit a zjistit kde se v jeho životě vzala Camille nebo jaké bylo jeho první rande s Alekem. Líbí se mi i že Se Magnus proplétá všemi sériemi.

HockeyGirl
27.09.2023 5 z 5

Kroniky Magnuse Banea byly super čtení, byly to krátké povídky, ale přečtené byly rychle, kapitoly byly krátké, ale čtivé. Magnus je jedna z mých oblíbených postav této knižní série, pak je hned za ním Alek, který byl i Magnusův přítel. Magnus, jakožto čaroděj, chodí dobře oblékaný, je společenský a snaží se řešit vše v klidu, ale taky to ne vždy, jde. Knížky s Magnusem a i nejlépe, s Alekem dohromady, jsou moc dobře napsané a doufám, že si od autorky, přečtu i další knížky a budou stejně dobré, jako ty s Magnusem. ;)


Tano
16.08.2023 5 z 5

Magnus Bane mě baví ve všech knihách, konečně jsme se o něm dozvěděli trochu víc a pro mě to byla dobrá oddechovka :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Naši otcové byli démoni a naše matky byly hrdinky - Catarina Magnusovi a Ragnorovi


Kniha Baneovy kroniky v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených248x
ve Čtenářské výzvě38x
v Doporučených14x
v Knihotéce243x
v Chystám se číst215x
v Chci si koupit116x
v dalších seznamech5x