Pěkný opičinec přehled

Pěkný opičinec
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460445/bmid_pekny-opicinec-cHO-460445.jpg 5 6 6

Báječná Florentýna série

< 4. díl

Malá malpa kapucínská uprostřed lesa? Kocour Paulo z Panamy okamžitě vytuší, že na Florentýnu čeká další záhadný případ! A skutečně: brzy se ukáže, že cirkusová opička Harvey se měla v nedalekém zvířecím penzionu zotavit z těžkého zánětu průdušek. Proč má ale na krku a kolem kotníků pouta? Něco tady nehraje! Zatímco se ji Florentýna ze všech sil snaží chránit, opička převrátí statek Štístko naruby – a přiroste přitom k srdci nejen Florentýně. Čtvrtý díl napínavé série s nádechem magie potěší všechny malé milovnice zvířat od 8 let.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Pikola
Originální název:

So ein Affentheater , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pěkný opičinec. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

broskev28
28.05.2024

Pěkný opičinec mě zklamal.
Autorka vymýšlí další a další zvířecí příběhy, pravděpodobně ve snaze, aby nemusela rozjetou – a zřejmě i vydělávající – sérii zakončit, ale tenhle díl se jí, alespoň podle mého soudu, moc nepovedl. Příběh malpy kapucínské má samozřejmě výchovný a morální apel, jenže tentokrát mi to celé připadalo tak nějak chtěné.
Ale hlavně: o Paulovi a jeho tajemství, o Madlence ani o Baltazarovi se nic zásadního nedozvíme, takže na další díl máme – respektive autorky mají – zaděláno. Já osobně se po něm ale pídit nebudu. Vzhledem k tomu, že se mi dlouhodobě nedaří nadchnout pro tuhle sérii naše mladší čtenářky, nebude to zřejmě nikomu vadit.


Související novinky (1)

Knižní novinky (21. týden)

23.05.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pěkný opičinec v seznamech

v Přečtených8x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit2x