Hvězda mého života přehled

Hvězda mého života https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35892/bmid_hvezda-meho-zivota-ErB-35892.png 4 41 41

Arkádie (Ondřej Neff) série

< 3. díl >

V románu Hvězda mého života se vrátíme do romantického prostředí lunárního habitatu Arkádie, do doby, kdy kolonizace Měsíce nabývala na dynamice a vznikly první konflikty se Zemí. Hrdina arkadského cyklu Kuba Nedomý se zde poprvé potká se svým budoucím druhem Dědkem Čuchákem a pozná i čínskou bojovnici Su z rodiny Wang-li, která se mu stane životní družkou. Jak si na to čtenáři arkadského cyklu zvykli, i tento román je nabitý prudkým dějem a dech vyrážejícími dějovými zvraty, ve kterých je Neff suverénní mistr. Ano, život na Měsíci není procházka růžovým sadem…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hvězda mého života. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

tlllk
02.05.2024 4 z 5

Je mi záhadou prečo audioknihy vychádzajú v opačnom poradí. Namiesto nových dobrodružstiev získavam tak lepší obraz o histórií a motivácií jednotlivých postáv, čo zas nie je úplne na škodu.

alabra
19.04.2024 5 z 5

Velmi ráda jsem se vrátila na začátek příběhů mých oblíbených hrdinů, abych se zpětně seznámila s tím, jak to spolu začali. Výborný poslech audioknihy, s těmito hrdiny se vždy ráda potkávám, příjemný relax.


Panpalapax
09.01.2024 4 z 5

Kdysi jsem četl knížku Měsíc mého života. Nedávno pak Hu!, povídky Dědka Čucháka a Ultimus. Před chvilkou jsem dočetl Hvězda mého života. Že to tak trochu na přeskáčku mi nevadilo. V knize Hu! je na konci přehled jak to šlo všechno za sebou. Hvězda mého života mi tedy doplnila ságu o další příhody a důležité události, o kterých se mluvilo v následujících knihách. U čtení jsem se rozhodně nenudil. Ba přímo jsem si užíval toho krásného ilustrovaného vydání od Mystery Press.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vražedná temnota, Nezkrotná říše a další knižní novinky (39. týden)

24.09.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hvězda mého života v seznamech

v Přečtených61x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených1x
v Knihotéce73x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit9x