Anonymné dievča přehled

Anonymné dievča https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423765/bmid_anonymne-dievca-IEO-423765.jpg 4 162 162

Hľadáme ženy vo veku 18 až 32 rokov na účasť na výskume v oblasti etiky a morálky. Štedrá odmena. Zaručená anonymita. Keď sa Jessica Farrisová prihlási do psychologického výskumu pod vedením tajomnej doktorky Shieldsovej, myslí si, že zodpovie pár otázok, dobre si zarobí a tým sa to celé skončí. Postupne jej však dochádza, že sa stala obeťou zvráteného nebezpečného experimentu. Ocitá sa v kolotoči lží a podvodov, ktorý sa krúti čoraz rýchlejšie a ona musí čo najskôr nájsť spôsob, ako z neho vystúpiť. ..... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Lindeni
Originální název:

An Anonymous Girl , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anonymné dievča. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (56)

Scheron
09.05.2024 3 z 5

Na to, že jsem knihu dostala jako dárek k nákupu zdarma, mě ve výsledku mile překvapila.
Nebylo to špatné, čistý průměr. Trvalo několik kapitol se začíst, ty jsem přetrpěla jen kvůli tomu, že mi připomněly, jak jsem se sama takových podobných experimentů na univerzitě účastnila :) Naštěstí se děj docela rozjel, a pak jsem naopak nemohla přestat číst. Jessica byla průměrná hloupoučká naivní holka, která z toho všeho vyšla nejlíp, i když si to úplně nezasloužila. Kapitoly Dr. Shields byly výborné a její postava fascinující. Občas mě z ní i mrazilo. Bohužel mě ale hrozně zklamalo, že je celá zápletka vystavěna na naprosto banálním problému - přelétavém a podvádějícím manželovi, (který se mimochodem choval opravdu divně a málo uvěřitelně), což vyústilo v celkovou absurdnost děje. Konec byl předvídatelný cca od poloviny knihy. I tak to ale nebyla špatná knížka. A z nějakého důvodu mi připomněla titul Ví o tobě, což je jedna z mých nejoblíbenějších, doporučuji!

anája
30.04.2024 5 z 5

Mě se kniha líbila . Byla zajímavě napsaná. Doporučuji


uzivatel9575
24.02.2024 5 z 5

Vzhledem k hodnocení jsem neměla velká očekávání a musím říct, že jsem byla příjemně překvapená! Jedna z knih, která se rozjela tak, že nešla odložit a do konce knihy jsem si říkala, jak tenhle bizár asi skončí..

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (46. týden)

10.11.2019


Knižní novinky (42. týden)

14.10.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Anonymné dievča v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených211x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených6x
v Knihotéce159x
v Chystám se číst136x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech1x