Anna v Redmonde přehled

Anna v Redmonde https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/291196/mid_anna-v-redmonde-Cfn-291196.jpg 5 328 328

Anna ze Zeleného domu série

< 3. díl >

V poradí 3. kniha životných príbehov pôvabnej a výnimočnej Anny Shirleovej. Anna prichádza študovať na vysokú školu do Redmondu. S priateľkami Priscillou a Filipou sa ubytujú v nádhernom starom dome, keď jeho majiteľky odcestujú na dlhší čas do cudziny. Anna aj tu nachádza úžasné miesta, kde môže naplno rozvinúť svoju fantáziu. Stretáva sa s Gilbertom, ktorý študuje medicínu a stále ju ľúbi, hoci ona ho odmieta. Keď však Gilbert vážne ochorie, Anna si uvedomí, že ho nechce stratiť.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anna v Redmonde. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (42)

Sixtinka144
02.12.2022 5 z 5

Další kouzelný díl za mnou, a já si ho opět moc užila. Líbí se mi, jak se Anna v každé knize trochu změní, uvědomí si některé věci a zmoudří. Je zde zase krásná atmosféra, krásně popsané okolí a postavy. Je zde ale i hodně smutku, takže jsem u knihy pár kapek slz uronila. Líbí se mi, že to není všechno na jedno brdo, ale opravdu dostáváme s každým dílem nové zážitky a posouváme se dál a dál. Konec teda musím úplně vychválit, protože jsem na něj čekala už od začátku prvního dílu, a byl moc hezky napsaný. Celkově je tato série moc pěkná a určitě se vrhnu na čtvrtý díl.

stelka_knihomol
21.10.2022 4 z 5

Jakože styl stejný jako u dvou předchozích knih, ale z nějakého důvodu bych 5/5 dala jen ten první. Ve zbylých dvou (a v tomto díle ještě víc než v druhém) my příběh přišel uspěchaný a trochu bez děje. Pocit, že se konečně něco děje, jsem dostala až v poslední kapitole. Žádná postava mi moc nesedla, vůbec mi nepřišli realistické.
Přesto jsem si čtení moc užila a určitě si přečtu i další díly.


Lajka2012
05.07.2022 5 z 5

Nádhera! Tento díl Anny je plný romantiky, lásky, zklamání, smutku, radosti a štěstí. Úplně jsem se vžila do příběhu, i možná do Anny samotné. Anna si zavspomínala na své rodiče, která stratila jako miminko a ani je nepoznala. V některých okamžicích jsem měla na krajíčku.Opravdu nádhera a krása!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Anna v Redmonde v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených482x
ve Čtenářské výzvě67x
v Doporučených48x
v Knihotéce235x
v Chystám se číst69x
v Chci si koupit33x
v dalších seznamech5x