Angličtina - zlomte své věčné začátečnictví přehled

Angličtina - zlomte své věčné začátečnictví
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/201959/bmid_anglictina-zlomte-sve-vecne-zacatec-jFX-201959.jpg 2 16 16

100+10 jednoduchých rad, jak na angličtinu efektivně a bez stresu. Jak nalézt chuť a vůli začít? Jak rozpoznat dobré učitele a učební pomůcky? Jak překonat krize a pokračovat dál? Jak si pomoci při nedorozumění? Co se naučit dříve a co později? Jak vést k angličtině své děti? Jak porozumět mluvené řeči? Známý propagátor technik duševní práce, rychločtení a efektivní výuky jazyků nechce nahrazovat ani učebnici, ani konverzační příručku, ani gramatiku, ani slovník. Nazveme-li toto vše obrazně „řezivem“, pak tato knížka je ostrou "pilou". Pomůže vám „řezat“, naučí vás vybírat si, z čeho a jak se učit. Přestaňte být věčným začátečníkem, dodejte si sebedůvěry a začněte se učit návykům, které vám účinně pomohou při cestě za úspěšným zvládnutím cizího jazyka.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Angličtina - zlomte své věčné začátečnictví. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

tess.de.veles
31.12.2016 3 z 5

....nevidim v tehle knizecce zas natolik ohromujici informace, ze
bych si ji musela koupit.....ale za pujceni knihovne dekuju :)

Mr.Fox
31.12.2015 5 z 5

Super!! Za mě kniha rozhodně splnila svůj účel - namotivovat čtenáře (začátečníka) ke studiu AJ. Předkládá k tomu poměrně rozumné důvody moderní doby. Učebnici v ní však nehledejte, na pár drobných výjimek je celá v češtině a plní opravdu funkci čistě motivační.

"Starý český člověk přežil, když se neodmítl učit trochu rusky a splynul s davem. Nový český člověk přežije, když se naučí dobře anglicky a bude z davu a z průměru výrazně vyčnívat."


WEIL
29.12.2011

Naučit se dobře jakýkoli jazyk vyžaduje buď velký talent nebo velkou trpělivost. A na začátku je každá rada dobrá. Zde se autor pokouší oslovit ty žáky, kteří již delší dobu stagnují při učení se angličtiny. Sto rad není mnoho, ale aspoň něco.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Angličtina - zlomte své věčné začátečnictví v seznamech

v Přečtených17x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit2x