Angličtina - 11 minut denně přehled

Angličtina - 11 minut denně
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117716/anglictina-11-minut-denne-117716.jpg 4 2 2

Naučte se anglicky za 11 týdnů! Stačí 11 minut denně! Každý týden se naučíte vše potřebné k jednomu tématu: v pondělí a ve čtvrtek si osvojíte potřebnou slovní zásobu ve středu nutnou gramatiku v úterý a v pátek užitečné fráze Své znalosti si snadno ověříte ve cvičeních, která najdete na druhé straně listu. O víkendu si tak budete moct odpočinout u příběhu na pokračování a křížovky. Konec těžkým učebnicím!Procvičujte si kdekoliv a kdykoliv! Vytrhněte jeden list denně! Anglická slovíčka k jednotlivým tématům si lze navíc stáhnout z www.fragment.cz v sekci Stahuj.Publikace v praktickém kapesním formátu je určena mírně pokročilým.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Angličtina - 11 minut denně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Safienka
19.06.2013 5 z 5

V ruce držím útlou knížečku nezvyklého formátu, která už na první pohled čtenářům zaručuje, že se naučí za 11 dnů, každý den po dobu 11 minut 11 témat a budou konečně v rámci svých možností ovládat anglický jazyk.

Pokud anglický jazyk nepoužíváte a sem tam si ho připomenete v počítačových programech či filmech s titulky, tak se Vaše schopnost vyjadřování snižuje a Vy se budete bát víc a víc cokoliv v tomto jazyce říct.

Každý má jinou schopnost naučit se nové věci a každému to trvá po jinou dobu.

Autoři této publikace zaručují, že to jde každému. Jen je tomu potřeba věnovat těch pár minut denně a vnést si to do svého života.

Ostych stranou a pojďme si dílo rozebrat trochu více.

Na první pohled je sympatické, že se nejedná o žádnou velkou publikaci, která by nás už jen svojí tloušťkou odrazovala od toho cokoliv začínat. Formát připomíná trhací kalendář. Na prvních stránkách autoři upozorňují, že je kniha určena všem mírným pokročilým, kteří chtějí, ale nějakým záhadným způsobem se nemohou dostat k tomu, aby s angličtinou začali. Těmto studentům se říká tzv. věční začátečníci. Jsou to lidé, kteří už mají začátky za sebou a jsou schopni něco málo říct, přesto si angličtinu tolik neosvěžují a v jisté fázi zapomnětlivosti ji raději zastrkují v myšlení někam dozadu. Nejsou si tak jisti a přestože by se svými znalostmi dali zařadit mezi mírně pokročilé, považují se spíše za začátečníky.

Mluvím právě o Vás? Našli jste se v mém popisu? Tak to čtete nebo uvažujete o správně knize.

Hned po prvních stránkách je uveden přehled témat, které se čtenáři během 11 týdnů naučí a zároveň i návod, jak s knihou pracovat. Jde o praktická témata, která se týkají komunikace v běžném životě, např. Restaurant, Holidays, Cooking, Shopping, Free Time, Education a další. Každý týden jedno téma a k tomu příběh na pokračování, který Vám dodá alespoň trochu odpočinku od věčného biflování slovíček.

Vše je jednoduché, sympatické a určitě v praxi použitelné. Každá strana se rovná jednomu dni. Aby jste to náhodou nezapomněli, tak je to i nadepsáno. Samozřejmě v angličtině.

Máte možnost procvičit si slovíčka, fráze, práci s textem, cvičeními, kde je k nahlédnutí i správné řešení, křížovkami, doplňovačkami a dalšími zajímavými druhy procvičování, které neubírají na všednosti, nejsou nijak složité a vždy jich není moc. Nemáte proto pocit přeplněnosti a přemíry informací.

Styl publikace, konkrétně vytrhávání listů, je vhodný k zakládání. Můžete si každou stranu vzít s sebou na cesty či procházku a ve volné chvíli si opakovat.

Další výhodou, která tato kniha má, je možnost stažení MP3 zdarma na stránkách vydavatele - v tomto případě Fragmentu. Bohužel k tomu, abyste si mohli MP3 stáhnout, tak se musíte zaregistrovat a vyplnit telefon i email. To vidím jako jediné mínus tohoto díla.

Avšak, jestli si vystačíte s knihou, tak stačí zařadit svých 11 minut angličtiny do každého dne. Minimálně se v ní otrkáte a nebudete se bát promluvit. Autoři se vynasnažili, aby bylo vše co nejjednodušší, nejpraktičtější a pro Vás zajímavé.

Pouze si vždy vytrhnout jednu stránku, najít si chvilku, přečíst nová slovíčka, doplnit cvičení a je hotovo. Jen je potřeba chtít a překonat svou lenost.

Knihu vřele doporučuji všem mírně pokročilým a věčným začátečníkům anglického jazyka.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Angličtina - 11 minut denně v seznamech

v Přečtených2x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x