Této tiché noci přehled

Této tiché noci https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/137033/bmid_anders-knutas-teto-tiche-noci-2QK-137033.jpg 4 137 137

Anders Knutas série

< 2. díl >

Blíží se začátek adventu a na Gotlandu ztichlém v mrazivém větru padá první sníh. Je vyhlášeno pátrání po 14leté Fanny. Souvisí její zmizení s děsivou vraždou fotografa Henryho Dahlströma, jehož tělo bylo nalezeno před několika týdny? Kriminální komisař Anders Knutas se svým týmem s vypětím sil hledá styčné body a tlak ze strany médií narůstá. Dívka je nalezena uškrcená, tělo ukryté v hromadě mechu a větví. Knutas je zoufalý. Teprve, když v Dahlströmově temné komoře objeví snímky děvčete s neznámým mužem, má v ruce první stopu. Fanny se musela s někým tajně setkávat. Jde o vydírání? Novinář Johan Berg je opět na ostrově a informuje o případu. Setkává se znovu s Emmou, na kterou chtěl stůj co stůj zapomenout. A je to právě on, kdo nakonec posune vyšetřovánío rozhodující krok vpřed.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kniha Zlín
Originální název:

I denna stilla natt , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Této tiché noci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (42)

baji42
03.09.2023 3 z 5

Souhlasím s předchozím komentářem, že mi vadila vedlejší dějová linie. Nebýt toho dala bych hvězdiček více, protože samotná detektivní linie nebyla špatná.

veronika9761
14.05.2023 2 z 5

Dost me rusila druha dejova linka, ktera v detektivce nema co delat a vlastne zastinila dej. Pritom prvni dil super, nechapu.


zazvorka
24.01.2023 5 z 5

Prima detektivka. Nic strhujícího, kvůli čemu bych nešla včas spát, ale těšilo mne ji číst. Není příliš rozsáhlá, pro mne by klidně mohla být delší. Hodně prostoru je dáno osobnímu životu hlavních aktérů, což mám ráda. Zde bych však uvítala košatější popis vyšetřování. Kniha nemá příliš vysoké hodnocení. Já ale bez váhání dávám pět. Těším se na další příběhy série, zejména u osobní linky Emmy jsem zvědavá na pokračování.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Této tiché noci v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených187x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených3x
v Knihotéce138x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech5x