Andělská mrcha přehled

Andělská mrcha https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217532/bmid_andelska-mrcha-QJ6-217532.jpg 3 32 32

Příběh „andělské“ dívenky, která se naučí jít téměř „přes mrtvoly“ a i ve zdánlivě ztracených situacích vyhrát a dosáhnout svého. Zahrává si s muži, dokonce i s ženatými. Když nemůže dostat jednoho, zničí druhého. Nakonec se jí povede dohnat svého milence k rozvodu. Ovšem v průběhu let zjišťuje, že sňatek s ženatým mužem má svou cenu a za všechno se platí. Muž stárne a přestává jí stačit a ona hledá mladého samce, který by jí imponoval. Provede mnoho šarád, aby uspěla, ale bezúspěšně, a nakonec se po mnoha eskapádách vrací ke starému a jistému původnímu manželovi.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Andělská mrcha. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

marie3541
19.06.2020 1 z 5

Název této knížky přesně sedí - hlavní postava Linda taková přesně je. Knížku jsem přečetla jedním dechem, četla se rychle. Nicméně na mě byla plná sexu a nějak extra mne nezaujala.

vlastus52
28.02.2020 odpad!

Takovou kravinu jsem dlouho nečetla. Chtěla jsem ji odložit, ale protože to nemám ve zvyku, tak jsem ji silou vůle dočetla. Nikdy se k ní nevrátím!


Devil-Ivet
13.12.2018 3 z 5

Andělskou mrchu jsem otevřela se zvědavostí a v podstatě hned se začetla. Ale velice brzy moje nadšení opadlo, neboť Linda mi byla neskutečná protivná. Tahle sobecká ženská by potřebovala pořádně naliskat a Robina mi bylo líto. Nebylo to nejhorší, ale prostě jsem čekala něco jiného a lepšího.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Andělská mrcha v seznamech

v Přečtených53x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených1x
v Knihotéce13x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit5x