Andělé v mých vlasech přehled

Andělé v mých vlasech https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417766/bmid_andele-v-mych-vlasech-cRF-417766.jpg 4 646 646

Lorna Byrneová od nejútlejšího věku vídala anděly a hovořila s nimi. V knize Andělé v mých vlasech, kde zaznamenala svůj neuvěřitelný životní příběh, otevřeně hovoří o svých zážitcích. Její příběh se okamžitě stal bestsellerem. Poskytuje čtenáři jedinečný pohled na andělské pomocníky, kteří nás neustále obklopují a pouze čekají na naši prosbu o pomoc. 3.vydání... celý text

Literatura světová Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Angels in my Hair , 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Andělé v mých vlasech. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (155)

malýčtenář
02.04.2024 5 z 5

Zvláštní kniha, nejdříve jsem si myslela, že ji nebudu ani číst. Ale již od počátku zaujala a nutila mi ji stále číst a hlavně se zamyslet nad obsahem.. Brát ji jako pohádku nebo uvěřit neuvěřitelnému. Ráda bych tomu věřila, ale když vidím a slyším, co se ve světě děje hrozného a nespravedliveho, tak jsem na rozpacích. Ale rozhodně ve mně zanechala velký dojem a musím si nechat čas na uzrání názoru.
Vést válku je strašně jednoduché, udržet mír je ta nejtěžší věc na světě. Lidé si myslí , že získají moc ovládat druhé, když půjdou do války. Jenže zapomínají, kdo jim dal sílu a že jedině ten má moc kohokoli kdykoli ovládat. Krásná definice z knihy. Doporučuji vřele všem.

ŠafránkaFénix
09.03.2024 5 z 5

Moc pěkná kniha. Znovu vrací člověku naději a životní optimismus. Seznamuje nás s anděly, kteří se o nás starají a pomáhají nám, přestože je nevidíme nebo na ně nevěříme. Autorka má ten dar, že je vidí a mluví s nimi. Touto knihou se s námi dělí o své životní zkušenosti s anděli a také nám vypráví svůj životní příběh.


Nika151
29.01.2024

Pro mě velmi velmi důležitá kniha. Dekuji! Už mám objednané další.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Autogramiáda irské spisovatelky Lorny Byrne

09.02.2013


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Andělé v mých vlasech v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených1 016x
ve Čtenářské výzvě56x
v Doporučených86x
v Knihotéce271x
v Chystám se číst216x
v Chci si koupit38x
v dalších seznamech7x