Analfabeta Negramotná přehled

Analfabeta Negramotná https://www.databazeknih.cz/img/books/95_/95025/bmid_analfabeta-negramotna-UwK-95025.jpg 4 44 44

Je tesne pred Štedrým dňom. Betka Bábiková, prezývaná aj Analfabeta Negramotná pre jej nezáujem o čítanie akéhokoľvek druhu, sa v Knihovanoch nad Váhom sa omylom nechá zavrieť do knižnice. To sa začnú diať veci! V tichom šere knižnice vystupujú z kníh svetoznáme knižné postavy jedna za druhou.... Janko Hraško, Pinocchio, Pipi Dlhá pančucha, Anna zo Zeleného domu a ďalší s rovnakým cieľom - pomôcť analfabete vyriešiť jej tri životné záhady: ako sa volá jej neznámy otecko, kde sa stratil jej prívesok s lebkou a empétrojkou a prečo každý chce aby čítala... Takmer vianočný príbeh plný neuveriteľných dobrodružstiev je určený deťom od 9 rokov.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Analfabeta Negramotná. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

simca9342
14.06.2023 5 z 5

Přečtená před lety
Jméno hlavní postavy je dost trefné. Znamená osobu, která neumí číst a psát.
Ta skončí zavřená v knihovně- jejím nejnáviděnějším místě.
Když začne noc , z knih jako mávnutím kouzelného proutku začnou vystupovat postavy : Harry Potter, Pippi punčochatá a Analfabetu přesvědčí , že svět knih není zas tak špatný.

Teryysekk99
07.02.2023 5 z 5

(SPOILER) Knížka je o holce jménem Bětka Panenková, zvaná Analfabeta negramotná která nikdy žádnou knihu nečetla, chodila za školu, nechtěla se učit ani psát. Jediný co jí bavilo bylo sprejování po zdech. Když poprvé vejde do knihovny vidí různý nápisy, šipky a různé oddělení. Neuměla to přečíst tak se rozhodla někam jít. Knihovnice která si ji všimla šla za ní a po chvíli si všimla jak se zmenšuje, když se na ní Bětka otočila vyděsila se a utekla. Utekla až do Knihy o Palečkovi... Kniha se mi líbila, je vtipná a hezká, líbilo se mi jak se dostávala i do jiných pohádek a potkávala různé postavy z knih, kniha by bavila i starší, taky se mi líbili ty ilustrace. Dávám jí 10/10.


Knihomolka506
26.04.2022 5 z 5

Vtipný a zábavný příběh s hlavní postavou, která nemá ráda knihy, ale po jednom.dni v knihovně se všechno změní...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Analfabeta Negramotná v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených67x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených3x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech2x