Ako na chalanov? Všetko o láske přehled

Ako na chalanov? Všetko o láske
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/327700/bmid_ako-na-chalanov-vsetko-o-laske-R9d-327700.jpg 2 13 13

Chlapci sú bytosti z inej planéty. Aspoň to tak niekedy vyzerá. Je jedno, či sú to nepríjemní spolužiaci, temperamentní futbalisti alebo ten sladký chalan z vedľajšieho domu - chlapci jednoducho fungujú inak. Prečo im treba stále nadbiehať Na aké dievčatá chlapci letia? A prečo nikdy nezavolajú? Táto kniha ti odpovie na všetky tajné otázky a prezradí ti aj to, čo dievčatá odjakživa chcú o chlapcoch vedieť. Prináša skvelé tipy, ako baliť chalanov, a ponúka veľa úprimných odpovedí aj na tie najtrápnejšie otázky.... celý text

Literatura naučná Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (SK)
Originální název:

Traumtyp oder Ekepaket - Jungen verstehen leicht gemacht


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ako na chalanov? Všetko o láske. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

DolaLanka
09.05.2017

Tato kniha je prostě super. Se spolužačkami, prostě super počtení. Když jsme tuto knihu četli, tak mi bylo asi 13 let. ;) Zvídavým holkám doporučuji.

minusha97
23.02.2017 odpad!

Táto kniha by sa mala rozhodnúť na akú cieľovú skupinu vlastne útočí. Tento žáner literatúry je pomerne špecifický pre dievčatá vo veku 9 až 11 rokov, lebo staršie čitateľky takouto knihou ako príliš detinskou pohŕdnu. V tom prípade by sa ale ma obsah nejakým spôsobom približovať k cieľovke, kde hovoríme o prvej láske a nie neustále o sexe. som klamaná a znechutená. V živote by som toto dieťaťu do rúk nedala. Čo takto naučiť dievčatá, že majú byť samé sebou a postaviť sa za seba, než ich učiť ako zbaliť chalana, ale keď príde do tuhého, tak treba povedať nie a odkráčať ako taká primadona?


Karolína18
27.09.2015 3 z 5

Ačkoli se mnohým starším tato kniha už nelíbí, faktem zůstává, že pro dívky přicházející do puberty může být velkým přínosem. Pokud si mladá slečna nemá s kým o podobných problémech nebo otázkách popovídat, nachází zde alespoň možnost, něco se dozvědět.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ako na chalanov? Všetko o láske v seznamech

v Přečtených18x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce9x
v dalších seznamech1x