Aj vdovy chcú žiť přehled

Aj vdovy chcú žiť https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/190159/aj-vdovy-chcu-zit-190159.jpg 3 28 28

Hlavné hrdinky sa vďaka novinárke Becky stali priateľkami, spoločne sa učia ďalej žiť, menia svoje životy a púšťajú sa do mnohých dobrodružstiev. Delia sa o všetky zážitky, ktoré so sebou prinášajú schôdzky s mužmi, rodičovstvo, sťahovanie, práca a opätovné objavovanie samých seba. Na ich stretnutiach nechýba humor a odvaha prekonať nepriazeň osudu. Aj vdovy chcú žiť je dojemný príbeh o sile priateľstva. Je to výnimočná kniha, pri ktorej sa budete smiať, a zároveň si pripomínať, že napriek nepredvídateľným tragédiám je život často veselší, ako si uvedomujeme.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

Saturday Night Widows , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Aj vdovy chcú žiť. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

arcs
22.02.2022 2 z 5

Dostal jsem ji, aby mi jako pomohla v těžký době, ale nic si z ní nepamatuju, protekla bez výraznější stopy, tak buď to bylo tou dobou, nebo knížkou.

Aneleh
28.12.2020 5 z 5

Za mě hodně poučná kniha o tom, jak se vypořádat s obrovským smutkem a žalem, když vás opustí ten nejbližší. Myslím, že nemusí být nutně jen pro ovdovělé, ale že mnoho zajímavých postřehů a myšlenek přinese všem třeba proto, aby si vážili více každého dne se svým protějškem a prosté skutečnosti, že je s nimi. Navíc kniha je vlastně autobiografická, autorka jí napsala, když jí samotné zemřel manžel a tím větší má přínos.


rybizka
08.04.2018 5 z 5

Specifická kniha na nevšední téma, která má přesah a mě osobně se velice dotýká. Troufám si tvrdit, že příběh plně ocení, pochopí a prožije jen ten, kdo zažil, kdo ztratil životního partnera.
Čtení to nebylo jednoduché. S některými myšlenkami jsem se setkala poprvé a celkem mě zaujaly. Neméně zajímavé bylo i nahlédnutí do mysli vdovců, nebo i Marockých vdov. Příběh mě přiměl zase nad vším přemýšlet a často jsem se nořila do vlastního nitra. Moje mysl se vracela do minulosti, vše jsem znovu prožívala. Srovnávala jsem, přikyvovala, pochopila, plakala. Našla jsem porozumění a pochopení. Dostalo se mi i víry. Překvapilo mě, jak moc mám s šestici žen společného, paradoxně je to úleva, konečně vím, že jsem normální.
Kniha psaná vdovou o vdovách a pro vdovy a doporučuji, jak jinak než právě vdovám.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Aj vdovy chcú žiť v seznamech

v Přečtených31x
v Doporučených2x
v Knihotéce30x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x