Válka pašeráků přehled

Válka pašeráků https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42800/agent-jfk-valka-pase.jpg 3 76 76

Agent JFK série

< 24. díl >

Ljuba Bytewská není spokojená s Vincentem Vegou a Johnem Francisem Kovářem. Dokázali sice vyřešit problém s pašováním hyauky (viz Pašeráci v oblacích), avšak pouze na jedné straně. Kdo to celé zorganizoval a proč? Tak přesně to chce vědět šéfová obou hrdinů, a pokud možná co nejrychleji. Oba se proto vypraví do dimenze, kam byly zásilky hyauky odesílány. Tentokrát proti nim nestojí jen obyčejní čarodějové-pašeráci, ale daleko mocnější bytost. Do války o hyauku se tak musí zapojit i pilot Biggles, který má doma problémy. Válka skončila a o válečné hrdiny - piloty nikdo nemá zájem. Navíc na konci války zahynula jeho milá, německá špiónka, a to Bigglesovi neudělalo dobré jméno v kruzích, kde se o tom ví. Boj pokračuje, válka nekončí.... celý text

Romány Literatura slovenská Sci-fi
Vydáno: , Triton
Originální název:

Vojna pašerákov , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Válka pašeráků. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

Ingenír
04.11.2019 2 z 5

Vlado Ríša umí psát líp. Pravděpodobně jej JFK omezuje a on se jen snaží držet dané linie. Ikdyž vlastně tak trochu, protože děj nějak nenavazuje na předešlé příběhy. Prostě takové spin-off ke Kovářovi. Ta druhá hvězda je za Vincenta - alespoň někdo inteligentní v této knize vystupuje.

T800
21.01.2018 2 z 5

Tohle mi tedy vůbec nesedělo. Není to ani tak moc dobrodružné, jak by název oznamoval. Málo vtipu a moc hluchých míst.


Velká Feferona
11.10.2017 1 z 5

Moje první reakce krátce po rozečtení vypadala asi takhle: Při Trůnu, stíhačky? Už zase!?
Ten začátek je opravdu nesmírně nablblý a co je ještě horší, ani symbolicky se nesnaží navázat na předcházející díl. V historii JFK by to nebylo poprvé, ale tady to působilo vyloženě jako pěst na oko.
No nic. Po rozpačitém úvodu to chvilku jakžtakž šlapalo, vybuchující ryby pobavily, ale... já nevím, snad je to tím námětem, který je pro mě osobně zoufale neatraktivní.
Navíc mi to urputné honění rozsahu neodbytně evokovalo mé vlastní psaní absolventské práce pár let nazpátek. Když mě už asi po sedmé (resp. po sedmém dialogu, tak naprosto dementně zbytečném, až mi způsobil bolení zubů) napadlo, že bych se na to mohla vykašlat a jít na další, usoudila jsem, že na něco takového je můj život přece jen příliš krátký.

1 hvězda za lemrouchy.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Válka pašeráků v seznamech

v Přečtených137x
v Knihotéce67x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit3x