Agátina cesta k dokonalé postavě přehled

Agátina cesta k dokonalé postavě
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/296004/bmid_agatina-cesta-k-dokonale-postave-cGt-296004.jpg 2 33 33

Nebudeme si nic nalhávat milé dámy, na tom, jak vypadáme, prostě záleží. Každá z nás může vytvořit tu NEJLEPŠÍ VERZI SEBE SAMA. Není však lehké přijít na to JAK. Hladovět? V žádném případě! Držet diety, u kterých padáte vyčerpáním? Ne! Nechat si odsát tuk liposukcí? To myslíte vážně?! Pak už jen zbývá trávit celé dny v tělocvičně… No dobře. A není ještě nějaká jiná cesta? Zkuste se nechat inspirovat Agátou. Známá česká moderátorka a modelka představuje vlastní cestu k dokonalé postavě. Deníkovou formou předává letité zkušenosti s formováním svého těla. Spolu s odbornicí na výživu Janou Krátkou se s vámi podělí o užitečné rady a tipy, které odzkoušely doslova na vlastní kůži. Zjistíte co jíst a jak cvičit, abyste měly postavu, po které toužíte. Pozor! Nejde o žádné teoretické návody, vše je ověřeno životem autorek, které mají skutečně dokonalou postavu. Pojďte se inspirovat a buďte sami sobě hvězdou!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Agátina cesta k dokonalé postavě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

heliiinka
18.12.2021 odpad!

Hejty na oplácané kamarádky? Nutnost cvičit 6x týdně, jinak budete ošklivý?
Ew tak díky, tohle bylo hrozný. Nepotřebuju motivaci strachem.
Obdivuju jenom jednu věc, že autorky dokázaly působit arogantně i jenom skrze stránky.

m_friedlova
18.11.2020 2 z 5

Kniha se ke mě dostala jako dárek k objednávce, sama bych po ní nesáhla. Čte se snadno a rychle. Žádné převratné informace v ní nejsou, základ je postavený na stravování ve smyslu sacharidových vln a tréninku v posilovně a kardioaktivitách. Nezklame (očekávání jsem od knihy žádná neměla), ale ani nenadchne (nic nového mi nepřinesla).


mia.com
17.11.2020 1 z 5

Mno, mela jsem na Agatu vzdy rozporuplny nazor a tahle knizka to nezmenila. Bylo mi jasne,ze to nebude nic extra,kdyz jsem ji vybirala na albatrosu jako darek k nakupu. Nicmene jsem si ji ze zvedavosti precetla. Jedna hvezdicka je za krasne vizualni zpracovani. Jelikoz ale v oblasti hubnuti nejsem novacek, neprinesla mi zadne nove informace a cela mi prisla odporne povrchni a namyslena. Na jednu stranu chce autorka diky cvičení byt dobra matka a manzelka,ale v uvodu pise o tom, jak kvuli foceni kalendare prisla o mlíko a co uz teda? Spousta rad jsou docela blbosti a povrchni blaboly. Urcite bych knihu nedoporucila laikovi, co chce hubnout. To radeji sahnete po Moje telo od Kristiny Čechové. Ta je pro laiky perfektni. (A ne, nemam zaplaceno za propagaci :D)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Agátina cesta k dokonalé postavě v seznamech

v Přečtených44x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených1x
v Knihotéce30x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

tvarování postavy

Autoři knihy

Jana Krátká
česká, 1981
Agáta Prachařová
česká, 1985