A třetí taky krade přehled

A třetí taky krade
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/152215/a-treti-taky-krade-152215.jpg 4 20 20

První je zloděj, druhý je zloděj a třetí taky krade... Tak nějak to vypadá a policie neví, kam dřív. Aby nebylo potíží málo, dochází k náhodnému objevení mrtvoly, která přezimovala ve volné přírodě a jejíž totožnost se nedaří stanovit. Možná spíš shodou okolností se na pražské privátní očko obrací klientka, trochu opožděně postrádající příbuzného, jenž přicestoval ze vzdáleného kontinentu. Záměry kriminalistů a soukromého vyšetřovatele se zdánlivě kříží, události se komplikují, umírají další lidé. Nakonec se ukáže, že všechno je jinak, třebaže stále platí, že první je zloděj, druhý je zloděj a třetí taky krade...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize A třetí taky krade. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

Iki1
11.08.2023 3 z 5

Jedna ze slušnějších českých detektivek, která vyšla v této edici. I tak trpí tím, čím i další podobné romány - velkým množstvím pravopisných chyb a překlepů a přílišnou rozvleklostí. V této knize mě navíc tahal za uši použitý jazyk v dialozích. Autor se sem zřejmě snažil napumpovat humor, ale vyznívá to spíš trapně, nerealisticky. Jedná se o průměrnou odpočinkovou knihu, kterou jsem si přibalil na dovolenou.

jprst
09.04.2020 3 z 5

Jedna z autorových lepších, ale žádný extra trhák to není. Prostě něco, co se dá číst, ale za krátkou dobu si asi nevzpomenete, o co vlastně šlo.


rafan65
31.05.2019 4 z 5

Slušná kniha není to žádná bomba ale číst se dá.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha A třetí taky krade v seznamech

v Přečtených23x
v Doporučených2x
v Knihotéce42x
v Chystám se číst2x
v dalších seznamech1x