A Cup of Style – diář 2018 (malé vydání) přehled

A Cup of Style – diář 2018 (malé vydání)
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356507/bmid_a-cup-of-style-diar-2018-uB6-356507.jpg 5 4 4

Blogerky Lucie a Nicole z A Cup of Style věří, že správné plánování je velká část úspěchu. Proto vytvořily diář, který tě nejen provede celým rokem a pomůže ti řádně si naplánovat veškeré aktivity, dá ti prostor pro vlastní poznámky a kreativitu. Užij si s diářem v novém designu rok 2018 na jedničku! Tentokráte i v malém provedení.... celý text

Vydáno: , #booklab
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize A Cup of Style – diář 2018 (malé vydání). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

TimetoStyle
04.02.2018 5 z 5

Konečně jsem našla diář, který mi vyhovuje. Moc se mi líbí jak uvnitř, tak i venku. Můžu jedině doporučit :-)

cecetka
03.11.2017 5 z 5

Diar na DK? No kdyz uz ho tu nekdo vlozil, tak ho ohodnotim. Za me 5*. Drobnosti se mu daji vytknout, ale skutecne jen drobnosti ;-)
Diar je rozmerove velmi miloucky a tak akorat to kabelky. Jeho cleneni a razeni ma svoji logiku a osobne mi vyhovuje. Jsem rada, ze jsem si jej poridila a verim, ze diky nemu budu mit prehledne zdokumentovany cely pristi rok :-)
Jednu drobnou vytku mam. V prehledu celeho roku, mesice i tydne nejsou barevne odliseny volne pracovni dny. To jsem vyresila vlastnim barevnym odlisenim.
Pozitivne hodnotim sem tam vlozene komentare u nekterych dni typu: Jupi patek; Dneska ti to slusi; Nezapomen si dnes odpocinout; apod.


RoseDadas
01.11.2017 5 z 5

Grafická podoba diáře je velmi hravá. Okamžitě vás zaujme a pracovat s ním je něco, na co se těšíte. Uspořádání je systematické a velmi praktické. Motivační diář vyšel ve dvou formátech. Menší formát je lehčí a vhodný do kabelky, ten větší je sice těžší, ale oproti tomu menšímu poskytuje více prostoru pro psaní, stává se takovým naším deníkem, ke kterému se můžeme za pár let vrátit a vzpomínat, co všechno jsme dělali.

Diář vás do ničeho nenutí a je jen na vás, jak práci s ním pojmete. Prostoru pro kreativitu je zde spousta. Já osobně se už nemůžu dočkat, až budu moci diář začít používat.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha A Cup of Style – diář 2018 (malé vydání) v seznamech

v Přečtených6x
v Doporučených1x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst1x