365 + 1 příběh strážníků z Přerova přehled

365 + 1 příběh strážníků z Přerova https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480082/bmid_365-1-pribeh-strazniku-z-prerova-MhQ-480082.jpg 4 44 44

Blog přerovské městské policie se stal fenoménem, který baví čtenáře už několik let. Drobné prohřešky našich spoluobčanů i někdy trochu dramatičtější příběhy popisují strážníci v Přerově velmi kreativním způsobem, připomínající tradici předválečných humorných soudniček. Jejich osobitý humor, za kterým stojí zástupce ředitele Miroslav Komínek, byl oceněn i prestižní literární cenou Magnesia litera.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 365 + 1 příběh strážníků z Přerova. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

MartaPear
24.01.2024 5 z 5

Smála jsem se celou dobu. Velice vtipně popsaný běžný den, týden a prostě služby městské policie v menším městě, kde se tak trochu všichni znají a prohřešky jsou úplně "obyčejné".

wooloong
13.10.2023 5 z 5

Pan Komínek je úžasný hráč se slovy, člověk s velkým kulturním přehledem a ojedinělým smyslem pro humor. Ty historky se sice trochu opakují, ale ruku na srdce, 365+1 příběh podle skutečnosti ze života městských strážníků, tedy především zvedání opilců do vertikální polohy, hledání zaběhnutých dvounožců i čtyřnožců, pomoc občanům, nějaká ta drobná krádež, těžko může mít každý z nich punc originality.


jaroiva
30.11.2022 2 z 5

Není to moc můj šálek humoru, pokud jde o styl psaní. Navíc se často některá vtipná sousloví opakují a jak známo, opakovaný vtip přestává být vtipem.
Jeden nebo dva příběhy mě zaujaly, ale na zbytek zapomenu stejně rychle, jako jsem je poslechla, vlastně už si je nepamatuju teď.
Možná jednotlivě na internetu pobaví, ale takhle dohromady jedna za druhou příhody spíš nudí. Víc než příběhy strážníků jsou to příběhy přerovských alkoholiků, se mi zdálo.
Oceňuji to, že se člověk dozví, co všechno musí strážníci řešit. Ale to, co vypadá vtipně na nástěnce služebny, nemusí tak už působit přetavené do vyprávěnky. Nebo to jen autor neumí tak záživně podat, jako např. Ivo Jahelka.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 365 + 1 příběh strážníků z Přerova v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených52x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených5x
v Knihotéce22x
v Chystám se číst30x
v Chci si koupit13x

Štítky knihy

humor policie Přerov podle skutečných událostí humoristické příběhy

Autorovy další knížky

2021  84%365 + 1 příběh strážníků z Přerova
2023  90%Přerovnáno I: příběhy přerovských strážníků