151 dní po evropských stezkách: Dobrodružství holky s bucket listem přehled

151 dní po evropských stezkách: Dobrodružství holky s bucket listem https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470838/bmid_151-dni-po-evropskych-trailech-a-ho-b0A-470838.jpg 4 259 259

Další kniha úspěšné autorky, ale hlavně cestovatelky Lucie Kutrové je tady! Po návratu z Pacifické hřebenovky v Americe se rozhodla prozkoumat a přiblížit vám spoustu nádherných tras a stezek, které máme přímo pod nosem. Tentokrát vás čeká cestopis po evropských trailech, ale také putování životem holky, které hory, láska a bucket list změnily život. Nečekejte jen tu krásnou stránku, Lucie je ochotná se podělit i o ten opravdový život, někdy krutý a jindy nespravedlivý. Inspirujte se a vydejte se na delší přechod, než je ten od gauče k lednici, nebo od domu do práce. Zkuste si prožít tu volnost, kdy jste to jen vy, těžký batoh, skvělá nálada a hory. Ale pozor! Lůca varuje, že když vyjdete jednou, nebude to naposledy…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 151 dní po evropských stezkách: Dobrodružství holky s bucket listem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (64)

KajusaKil
29.03.2024 4 z 5

Lucku znám, je to super holčina. První knihu jsem dosud nedočetla, snad se k ní zase vrátím. Tahle mě zaujala mnohem více, byla psána čtivěji a přišla mi svižnější, vtipnější. Přeci jen - psát každý den z PCT i když je občas ten den nudný bylo zbytečné. Tady vše hezky odsýpá. 3/4 knihy jsou perfektní čtení, kdy mi tekly slzy od smíchu, ale konec, no co si budeme. Zapojení lásky do takového příběhu je za mě nic moc. Chápu, že to čtenáři s autorkou procítí a lépe ji poznají, ale mě to nic moc nedalo a přišlo mi to omleté mnohokrát dokola.

kniznistranky
23.03.2024 5 z 5

Lucie Kutrová je česká cestovatelka, zdolala Pacifickou hřebenovku a několik dalších trailů v Česku i zahraničí. Právě o jejích tipech na Evropské traily je tato její druhá kniha.

Od prvních stran je text svižný a vtipný. Lucka vše popisuje s vtipem a humorem ji vlastním a zároveň svými výšlapy na hory, cestováním a životními lekcemi, kterými si prošla inspiruje čtenáře v každém řádku. Máte chuť vyrazit na hory taky. Hned teď! A když ne na hory, tak aspoň na dlouhou procházku, třeba právě s vašim čtyřnohým parťákem stejně jako ona. Čímž se dostáváme k Marvelovi.

Marvel je ten chlupatý husky, který věrně doprovází Lucku na jejích cestách. Je s ní při výšlapech na vrcholy, zdolává jeden kopec za druhým, pár denní výlety a je její oporou i v těch těžších nelehkých chvílích, které si pro nás život připraví, aniž bychom s tím počítali.

151 dní po evropských stezkách v sobě skrývá několik tipů na traily právě tady u nás v Evropě, v sousedním zemích, ale i u nás doma v Česku pár hodin od domu. Každý nový trail je uveden odstavcem s přípravami, pak popisem co se každý den dělo a nakonec je i prakticky shrnuto kolik takový třeba týdenní trail Lucku s její společníky stál a je to dostupnější dovolená, než bychom si třeba mysleli. Navíc v krásné přírodě. A ty výhledy na fotkách, které v knize jsou, to je prostě čirá nádhera.

Velmi inspirativní slečna s chlupatým parťákem Marvelem, kteří vám díky této knize vykouzlí nejeden úsměv na tváři, nabídnou vám i pár věcí k přemýšlení a hlavně vás namotivují zvednou zadek a vyrazit ven!


fruitbueno
29.11.2023 4 z 5

Slečna Kutrová bude bezpochyby skvělý člověk, ač o sobě téměř 24/7 pochybuje. Jsem nekritická, uznávám, ale z autorky a jejího textu sálá taková lidskost, taková pokora ke všemu, co v životě třeba i nečekaně nastane, že mě to až dojímá.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Vychází nová kniha oblíbené cestovatelky

30.03.2023


Knižní novinky (24. týden)

13.06.2021


Citáty z knihy (2)

Občas jsem to chtěla vzdát, chtěla jsem se na to vykašlat, protože už jsem prostě nemohla. Docházel mi dech, docházely mi slzy a síla. Každý den jsem si odtrhávala kusy svého srdce, a každý den se z toho snažila vzpamatovat a znovu se namotivovat, abych to nevzdávala. Nebudu lhát, málem mě to zabilo, ale jestli ze mě tohle neudělalo silnějšího člověka, tak už fakt nevím, co by mohlo.


Teoreticky přesně vím, jak mám žít. Vím přesně, co mám dělat, jakým směrem se ubírat, ale prakticky to vázne. Je to jako taková houpačka, jednou je to všechno jasné a podruhé se topím ve vlastním životě.


Kniha 151 dní po evropských stezkách: Dobrodružství holky s bucket listem v seznamech

v Právě čtených24x
v Přečtených373x
ve Čtenářské výzvě92x
v Doporučených15x
v Knihotéce166x
v Chystám se číst155x
v Chci si koupit52x
v dalších seznamech7x