miroslava999 miroslava999 přečtené 10

☰ menu

Dívka ve vlaku

Dívka ve vlaku 2015, Paula Hawkins
3 z 5

Kniha je na letni cteni zcela idealni. Da se lehce vctitit do chovani a pochopit strachy alkoholicky. Dalo se odhadnout jak to dopadne ale presto ctive.


Nezavírej oči

Nezavírej oči 2018, Holly Seddon
3 z 5

Ctiva kniha a hlavne prekvapujici konec. Lidske vztahy jsou slozite a tezke v knize i v zivote.


Myslete na děti!

Myslete na děti! 2015, Ian McEwan
2 z 5

Nevim. Libilo i nelibilo.Pri cteni popisu nastavajiciho stari na strane 27 mi sel mraz po zadech.Prave jsem na jeho prahu a je to velice vystizne.


Vytoužené dítě

Vytoužené dítě 2018, Catherine Chidgey
2 z 5

Je pravda ze kniha me zaujala az od druhe poloviny.Musela jsem si zvyknout na styl psani.Tema je to ale zajimave dozvedet se o valce i z druhe nepratelske strany.


Potok stínů

Potok stínů 2013, Joy Fielding
4 z 5

Trochu jina Fieldingova ake porad.dobra napinava cetba.Po dlouhe dobe jsem se bala v noci sama.doma. A konec me pobavil.


Kdo je bez viny

Kdo je bez viny 2012, Lisa Ballantyne
5 z 5

Vyborna kniha ktera dava mnoho podmetu k zamysleni.Hlavne me zaujal osud Minie a jeji sila zit dal po vsech hruzach co prozila.Ma muj obdiv.


Dúhový most

Dúhový most 2007, Táňa Keleová-Vasilková
4 z 5

Jako bych to psala ja sama co se tyka boji s kilogramy.Kniha me donutila k zamysleni jestli opravdu to stoji zato cely zivot bojovat a stale prohravat. Bylo to pro me velmi poucne cteni. Urcite budu o knize dlouho premyslet.... celý text


Matčiny dary

Matčiny dary 2016, Cecilie Enger
3 z 5

Zrovna prozivam neco podobneho jako autorka proto mi kniha pomohla i s mym vzpominanim a loucenim s rodnym domem.Kdybych nebyla v teto situaci nevim jestli by me zaujala.Ted mi zkratka padla do meho rozpolozeni.... celý text


Očistím tě od hříchu

Očistím tě od hříchu 2015, J. D. Robb (p)
2 z 5

Prilis mnoho postav.Asi to byla moje chyba ale nejak mi nesedla do soucasne nalady.