Peklo na Zemi

Povídka od: Stephenie Meyer
Z knihy: Prokletý maturiťák


Jak se mladá démonka, dychtivá povýšení nechala nachytat.

Originální název:

Hell on Earth


Komentáře (4)

Přidat komentář

Lusa
03.10.2015 4 z 5

Čtivý a docela zajímavý příběh s nevšedními fantasy postavami. Příběh potěšil a autorka mě překvapila, ale Stmívání kvůli tomu určitě číst nezačnu.

lucindapad
17.03.2013 5 z 5

rikam to furt nejlersi spisovatelka. Zaujalo me to hned proste bozi.5 hvezdicek.


ivanhoen
19.02.2013 2 z 5

Stejně jako většina lidí, tak i já znám Stephenie Meyer díky Stmívání. Když jsem tedy zjistila, že ještě napsala, krom knih okolo Stmívání a Hostitele, ještě tuto povídku, hned jsem se ji pokusila vypůjčit v knihovně. Zajímalo mě, jaké téma bude povídka mít, jaká bude.
Z knihy Prokletý maturiťák, kde je povídka obsažena, jsem vyzjistila, že se bude jednat pravděpodobně zase o teenegery a nově o démony. Trochu mě naštvalo, že půjde zase o teenegery, ale i tak jsem se dala do čtení. Zezačátku mě povídka moc nenadchla, spíše až v druhé třetině to začalo být zajímavé, ale následně bylo vše hodně předvídatelné a konec očekávatelný.

Honey0105
27.12.2012 3 z 5

Stephenie Meyer je známá díky Stmívání, které pro mě bylo čtivé, ale moc mě nebavilo. Na tuhle povídku jsem se ani moc netěšila a neočekávala jsem nic. Začátek celého příběhu byl takový nezajímavý, ale docela dobře se to četlo. Nic moc jsem nečekala, ale nakonec se z toho vyklubal docela zajímavý příběh. Mě osobně totiž zaujala tématika. Přece jen démoni a andělé, na to člověk tak často nenaráží a díky tomu se pro mě stala povídka aspoň trochu zajímavou a čtivější. A i když to bylo dost sladké, tak konec se mi také líbil.