Archanděl prasátek

Povídka od: Lauren Myracle
Z knihy: Sněží, sněží...


Addie podvedla svého kluka. Jeba to těžce ranilo, ale ji taky. Je odhodlaná získat ho zpátky, je si vědoma chyby, kterou udělala, a chce se odčinit. Jenže hodlá takhle postupovat i Jeb?

Originální název:

Patron Saint of Pigs


Rok vydání originálu: 2008

Komentáře (4)

Přidat komentář

Tofinka
14.04.2017 3 z 5

Krásný příběh. Občas mě sice Addie (hlavní hrdinka příběhu) svým chováním trochu štvala, ale dalo se to překousnout...

Marthas
05.04.2017 3 z 5

Právě čtu poslední povídku a nezdá se mi jako "vrah atmosféry". Podle mne jde o kontrast, aby každý viděl, že i "povrchní" děvče se může zamilovat. Když čtu povídkovou knihu tak nečekám, že každá hrdinka bude charakterově "podle kopíráku" čili stejná. Neříkám, že mne strhla, ano je taková reklamní ale osobně bych řekla, že má nejlepší sloh.-)
Na obálce přeci je Láska Ve Třech Podobách.-)))


Martinnna
07.01.2017 odpad!

Tento príbeh môžem s pokojným svedomím označiť za vraha atmosféry a príjemného dojmu z celej knihy. Egoistická hlavná hrdinka, a jej problémy vo vzťahu sa vôbec nehodia ku predošlým dvom príbehom.
Myslím , že lepší príbeh ako tento by napisala aj nejaká autorka z Wattpadu.

Adele02
23.05.2016 2 z 5

2,5*. Doteď přemýšlím, o čem to mělo být. Předchozí dvě povídky byly naprosto romantické, ale tahle byla strašná. Víte co - Addie nemá svého kluka ráda, protože jí lásku nedává najevo kupováním dárků. Takže ho podvede. Když ho to raní a nechce ji vidět, ještě je na něj naštvaná a nechápe jeho vztek. Hm? Adeline je bezkonkurenčně jedna z nejhorších hrdinek, se kterými jsem se zatím setkala, a ty dvě hvězdičky to má jenom díky Jebovi.