Abrahamovi synové

Povídka od: Joe Hill (pseudonym)
Z knihy: Bobby Conroy vstává z mrtvých a jiné strašidelné příběhy


Bratří Max a Rudy žijí na venkově s poněkud podivínským otcem, který je přesvědčen o existenci upírů a mimo jiné jim zakazuje být venku po setmění.

Originální název:

Abrahams Boys


Rok vydání originálu: 2004

Komentáře (5)

Přidat komentář

MM_Master
19.10.2022 5 z 5

Príbeh o dvoch bratoch, Maxovi a Rudym, ktorí sú synmi zarputilého lovca upírov Abrahama Van Helsinga. Prišiel čas, aby ich zasvätil do svojho remesla.

Lenka.Vílka
18.07.2022 5 z 5

Další povídka, která mě nutí zpochybňovat všechno...

Jsou věci takové, jaké se ve skutečnosti zdají? A co předtím? Nebylo to náhodou taky takhle? Jenom nemocný člověk? Jsou příšery skutečné nebo se do nich jenom promítáme my, protože doufáme, že dalším zabitím zabijeme ty ve svém nitru?

Přesto jsem na konci nebyla schopná říct, čemu chci věřit víc. Nebo jak doufám, že příběh pokračoval. Tohle byl silnej příběh!


MíšaS.
12.06.2022 2 z 5

Předvídatelné a prvoplánové.

heavy66
19.01.2022 4 z 5

Příběh holandských emigrantů v Americe. Předvídatelný, ale dobrý!

Metla
16.02.2019 4 z 5

Povídka o upírech… nebo ne? Joe Hill nahodil zajímavé, znepokojivé téma, ovšem je čistě na čtenáři, jeho nátuře i současném duševním rozpoložení, jaké závěry vyvodit z dětství dvojice bratrů a chování jejich otce. Líbilo se, akorát mi chyběl nějaký překvapivý moment (možná za to může předmluva, kde je v souvislosti s touto povídkou zmíněn film „Lovec démonů“, který na mě svého času hodně zapůsobil).