Pět nocí s Freddym

knižní série

Přidat do oblíbených

"**Pět nocí s Freddym: Stříbrné oči** je jedna z knih v populární knižní sérii, která vychází z úspěšné videoherní franšízy **Five Nights at Freddy's** od autora Scotta Cawthona. Tato mysteriózní série knih zasazená do prostředí strašidelné pizzerie plné animatronických postav se stala oblíbenou mezi fanoušky hororové literatury i her.

**Stříbrné oči** přináší čtenářům další dávku napětí a strachu, kdy sledujeme hlavní postavu, jak se snaží odhalit tajemství, která celé toto podivné místo obklopují. Autor se v knize zaměřuje na psychologické napětí a postavy postupně odhalují své temné minulosti.

Scott Cawthon se svými knižními adaptacemi rozšířil svět Pěti nocí s Freddym o nové pohledy a okolnosti, které fanoušky ještě více vtáhly do děje. Jeho strhující způsob psaní a schopnost budovat atmosféru napětí ho řadí mezi špičkové autory žánru.

Pokud jste příznivcem hororu a mysteriózních příběhů, Pět nocí s Freddym je série, která vás určitě nezklame. A pokud jste již zažili prvotní hrůzu počítačových her, knižní série vám otevře nové rozměry a prohloubí vaše chápání a zážitek z této temné a fascinující tvorby."