Blacklist

knižní série

Přidat do oblíbených

Série "Blacklist" od autorky Sylivie Day je napínavým mixem romantiky, intrik a akce, který okouzlil čtenáře po celém světě. Hlavní postavou série je Nikolas Mikkelsen, tajný agent s pohnutou minulostí, který se pohybuje na pomezí zákona a spravedlnosti. Jeho nekompromisní přístup k práci a neodolatelné charisma ho činí nebezpečným mužem, do něhož se zamiluje každá žena.

Sylvia Day vytvořila svět plný tajemství, spiknutí a vášně, který čtenáře vtáhne od první stránky. V sérii "Blacklist" se čtenáři dostanou do spletitých situací, kde jedinou konstantou je Nikolasova schopnost přežít za každou cenu. Jeho boj s vlastními démony a hledání pravdy o své minulosti z něj činí komplexní postavu, která zůstává čtenářům v mysli ještě dlouho poté, co knihu odloží.

Autorčin strhující psaní a schopnost vytvářet napínavé situace udržují čtenáře v permanentním napětí a nechávají je netrpělivě očekávat další díl série. "Blacklist" není jen další román ve stohu, je to zážitek, který si zaslouží své místo na knižních policích všech milovníků napínavých příběhů.

Přestože série nabízí bohatou paletu emocí a intrik, hlavním tahákem zůstává nezlomný Nikolas, jehož charakter a motivace jsou středem dění v každém díle. Jeho chemie s postavami okolo něj a schopnost přežít v nehostinném světě zločinu a moci přitahuje čtenáře všech věkových kategorií a žánrových preferencí.

Série "Blacklist" od Sylivie Day je pro všechny, kdo si rádi užijí napínavý příběh s prvky romantiky, akce a tajemství. Pokud hledáte knihu, která vás vtáhne do svého světa a nepustí vás až do poslední stránky, pak je "Blacklist" tou pravou volbou. Sylvia Day opět dokazuje svůj talent nejen pro psaní milostných scén, ale i pro budování napínavých dějových linií, které si zaslouží pozornost každého vášnivého čtenáře.