Minutky podobné
Libuše Vlachová
Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se takévolbou příloh a obložení a uvádí i předpisy na omáčky a ochucená másla k minutkám a na směsi k zapékání minutek.... celý text
Podobné knihy (4)
Minutky z masa, drůbeže, ryb aj. Libuše VlachováPopis knihy není zatím k dispozici. více
Minutky z masa Angelika Ilies
Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro ce... více
Minutky z masa, ryb, drůbeže, vnitřností, sýrů, vajec, zeleniny, hub Antonín Nestával
Řada nových předpisů k přípravě rozličných rychlých a chutných jídel a jejich úprava před podáváním. více
Minutové variace. Více než 500 receptů pro labužníky. kolektiv autorů
Kniha vám kdykoliv poskytne dostatek dobrých nápadů, abyste mohli překládat lahodné a vkusně upravené pokrmy, které potěší každého, jak v běžný den tak i při slavnostních příležitostech. 400 stran více
Štítky knihy
drůbež zvěřina vepřové maso maso rychlé pokrmy hovězí maso
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |