angelak angelak oblíbené citáty

☰ menu

Začátky jsou skoro vždycky velmi těžké a úspěch něco stojí, ale pokud máš svůj sen, jdi za ním...
Tanja Askani

Flocke pro mě přesto zůstane výjimečná navždy. Byla má první vlčice a s prvním vlkem je to podobné jako s první láskou...
Tanja Askani

Celý náš život se skládá z příchodů a odchodů. Když milovaná bytost zmizí - velmi to bolí. Ale my musíme jít dál, do života nám vkročí bytosti nové a my začneme milovat znovu. Tak je to se mnou a mými vlky.
Tanja Askani

Kniha je jen kůže ty si ta duše když si kůži správě navlečeme nebude nás do smrti štípat...
Jerzy Henryk Orłowski

Přečtená kniha uf jeden život navíc :)
Jerzy Henryk Orłowski

Kočka má devět životů ale ty tolik kolik přečteš knih...
Jerzy Henryk Orłowski

Jak jsem stárla, stále více jsem si uvědomovala, jak málo můžeme ovlivnit běh světa. Přestala jsem bojovat se svými démony. Jednoduše jsem přijala skutečnost, že jsou mou součástí. Jako bolesti v kostech, které se snažím každé ráno po probuzení překonat, tak i vnitřní boj, který svádím sama se sebou, abych se neohlížela zpět, ale soustředila se na každý nový den. (Ztracená manželka - Lenka)
Alyson Richman

A co si myslíš ty? – Myslím, že nemám na vybranou. – Vždycky máš na vybranou, Emmo. Musíme být odpovědní za své činy. Jen tak se můžeme vyhnout tomu, že se z nás tanou oběti, a zachováme si svou důstojnost. (Velitelovo děvče)
Pam Jenoff

Pokud někdo tvrdí, že nás mrtví nenavštěvují, potom musí trpět slepotou duše. Jsem vědec, a přece věřím na anděly strážné a přízraky. Na vlastní oči jsem viděl zázrak života, a přesto se domnívám, že něco tak dokonalého jako dítě není možné donekonečna kopírovat bez Boží pomoci. (Ztracená manželka - Josef)
Alyson Richman

Při narození své dcery jsem poprvé poznala, že navzdory časově omezené době, kterou na tomto světě strávíme, zde stále existuje kontinuita, protože tělo uchovává vzpomínky na ty, kteří odešli před námi, ať už to je ve fyzické podobě nebo v povahových rysech, vrytých do duše. (Ztracená manželka - Lenka)
Alyson Richman

Musíme dodat život dnům, když už nemůžeme přidat dny k životu.
Anne-Dauphine Julliand